سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
براساس این گزارش، این سازمان با تهیه و ارسال قرارداد فروش سهام عدالت به 30 شرکت سرمایهگذاری، متن وکالتنامه محضری فروش اقساطی سهام (بدون سربرگ سازمان خصوصیسازی) را پیوست کرده و از مدیران این دسته شرکتها خواسته است نسبت به امضای آن در اولین فرصت و حداکثر 48 ساعته اقدام کنند تا از این طریق همچنان در مدیریت شرکتهای واگذار شده حضور داشته باشد.
این اقدام در حالی صورت گرفته که در برابر لزوم واگذاری مالکیت سهام شرکتهای حاضر در سبد عدالت به شرکتهای سرمایهگذاری استانی باید زمینه خصوصی شدن شرکتهای مشمول واگذاری فراهم شود اما اخذ وکالتنامه 15 ساله سازمان خصوصیسازی از شرکتهای سرمایهگذاری استانی با این هدف منافات داشته و معلوم نیست چر ا چنین رویهای در پیش گرفته شده است.دراین باره علی مصدر، مدیرعامل سرمایهگذاری استان تهران، با بیان اینکه این اقدام سازمان خصوصیسازی رویه جدیدی است، اظهار کرد: اشکال اساسی این است که فراموش شده موضوع قرارداد، واگذاری سهام عدالت است نه فروش سهام.چرا که این اقدام فلسفه واگذاری سهام عدالت به مردم را زیر سوال میبرد.
وی با تاکید بر این که در موضوع سهام عدالت ماهیت اصلی واگذاری است نه فروش، ادامه داد: بحث بر سر دارایی 42 هزار میلیارد تومانی مردم و رابطه بین دولت و مردم است و نه دو طرف غریبه خریدار و فروشنده. اگر این مساله حل شود باقی قضایا برطرف میشود. از سوی دیگر در حالی سازمان خصوصی سازی خواهان امضای سریع قرارداد و وکالتنامه بود که چنین تصمیم مهمی که با دارایی 42 میلیون نفر مرتبط است به بررسی حقوقی و تایید هیاتهای مدیره شرکتهای سرمایهگذاری استانی نیاز داشت.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: