«حمله دایناسورها» در شبکه خانگی

گروه رسانه: فیلم «پارک ژوراسیک» با سرپرستی و گویندگی سعید مظفری برای شبکه نمایش خانگی دوبله شد. ماجراهای این فیلم از جایی آغاز می‌شود که دکتر جان هاموند چند دانشمند را دعوت می‌کند تا پارکی را که او ساخته ببینند. این پارک در جزیره‌ای نزدیک کاستاریکا احداث و در آن با کمک ژنی که از یک حشره گرفته شده چند دایناسور تولید شده است.
کد خبر: ۲۸۴۲۲۶

اقدامات یکی از طراحان سیستم امنیتی پارک سبب می‌شود همه چیز بهم بریزد. دایناسورها به انسان‌ها حمله می‌کنند و تعدادی که از دست آنها فرار کرده‌اند، بسختی از جزیره بیرون می‌روند.

این فیلم را کارگردان معروف سینمای جهان استیون اسپیلبرگ کارگردانی کرده است.

منوچهر اسماعیلی (ریچارد آتن بارو)‌، چنگیز جلیلوند (سام نیل)‌، فریبا رمضان‌پور (لورا درن)‌، تورج مهرزادیان، خسرو شمشیرگران، ناصر خاوری، ناصر احمدی، کورش فهیمی و سمیه موسوی نیز در دوبله این اثر حضور داشته‌اند.

مجموعه کارتونی «گایس» نیز برای شبکه ویدئویی دوبله شد.

ماجراهای این اثر درباره شاهزاده‌ای به نام للوش است که به خاطر بدرفتاری‌های پدرش، علیه او قیام می‌کند.

تعدادی از دوبلورهای این اثر عبارتند از: نادر کی‌مرام (للوش)‌، سهیلا گلستانی (شرلی)‌، مهسا شرافت، شیلا آژیر، متانت اسماعیلی، آبتین ممدوح و امیر عطرچی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها