براده‌ها

تمنای وصال در موزه رضا عباسی

جام‌جم: نمایشگاه آثار خوشنویسی کیوان سرلک فر 17 مهر در موزه رضا عباسی تهران گشایش می‌یابد. این نمایشگاه که «تمنای وصال» نام دارد ششمین نمایشگاه انفرادی این هنرمند خوشنویس به شمار می‌رود که به نفع بیماران ام اس برگزار می‌شود. وی در این نمایشگاه 70 اثر خوشنویسی را که به شیوه شکسته نستعلیق خلق شده‌اند به نمایش در می‌آورد.
کد خبر: ۲۸۳۲۱۷

نمایشگاه خوشنویسی تمنای وصال تا 29 مهر ماه در این نگارخانه ادامه می‌یابد و برای بازدید از آن همه روزه می‌توان به آدرس این موزه که در خیابان شریعتی نرسیده به پل سیدخندان تهران واقع شده است، مراجعه کرد.

جشن تولد مولانا با آواز سراج

ایسنا: حسام‌الدین سراج به ‌مناسبت هشتصد و دومین سالروز تولد شاعر بلندآوازه پارسی جلال‌الدین محمد بلخی مشهور به مولوی و مولانا 7 مهر ماه در شهرستان «خوی» که بارگاه «شمس» در آن قرار دارد، می‌خواند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی حسام‌الدین سراج این اجرا را به همراهی گروه «بیدل» برگزار می‌کند. در این کنسرت سه تصنیف براساس اشعار مولانا و دو قطعه ساز آواز در مایه‌های بیات اصفهان و ماهور اجرا می‌شود. همایش مولانا به همت دانشگاه آزاد اسلامی خوی و با حضور اساتید دانشگاهی و هنرمندان سینما و موسیقی 7 مهرماه در محل دانشگاه آزاد اسلامی خوی برگزار می‌شود.

سیمین بهبهانی: شعرم بدون امضا هم شناختنی است

ایسنا: سیمین بهبهانی شاعر برجسته کشورمان اعلام کرد، شعری که بتازگی با محتوای خاص سیاسی در برخی از سایت‌های اینترنتی، منسوب به وی منتشر شده، سروده او نیست.

این شاعر در یادداشتی آورده است: «دوستان و هموطنان ارجمندم در ایران و خارج از ایران! بتازگی، منظومه‌ای با عنوان «قلم چرخید»، با ذکر عبارت «از بانو سیمین بهبهانی» در برخی از سایت‌های اینترنتی منتشر شده است. آشنایان شعر من می‌دانند که شیوه سرایش آن ابیات با موسیقی و ساختار واژگان سروده‌هایم هیچ نسبتی ندارد.» وی در ادامه‌ آورده است: «شعرم، اغلب بی‌امضا هم شناختنی است. از دوستان (یا دشمنان) خواهش می‌کنم که به جای من چیزی نسرایند و بر حجم «گناهانم» نیفزایند، که آنچه برجا می‌ماند، احساس و تاریخ است و واقعیت.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها