مذاکرات روسای جمهور ایران و ونزوئلا

گروه سیاسی: رئیس‌جمهور گفت: توسعه روابط ایران و ونزوئلا با توجه به داشتن منافع، دوستان و دشمنان مشترک ضروری است. به گزارش فارس به نقل از دفتر امور رسانه‌های ریاست جمهوری، محمود احمدی‌نژاد در مذاکرات مشترک با رئیس‌جمهور ونزوئلا که پس از یک ساعت گفتگوی خصوصی انجام شد، استفاده از همه ظرفیت‌ها را برای گسترش و افزایش همکاری‌های دوجانبه ضروری دانست و اظهار کرد: ایران و ونزوئلا با اجرای توافقات دوجانبه می‌توانند همکاری‌های مشترک در مناطق مختلف جهان را نیز پیگیری کنند.
کد خبر: ۲۷۸۷۰۸

رئیس جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که دوران اثرگذاری استکبار جهانی بر ملت‌های انقلابی پایان یافته است، تصریح کرد: کمک به ملت‌های مستضعف و انقلابی و توسعه جبهه ضدامپریالیستی در جهان ماموریت مهم ایران و ونزوئلاست.

هوگو چاوز، رئیس‌جمهور ونزوئلا نیز در این مذاکرات با اشاره به حضور و همکاری ایران و ونزوئلا در جبهه ضدامپریالیستی جهان تاکید کرد: تهران و کاراکاس باید با توسعه و تقویت روزافزون روابط به ملت‌های انقلابی کمک کنند.

مذاکرات مشترک وزیران ایران و ونزوئلا

همزمان با مذاکرات روسای جمهور ایران و ونزوئلا، مذاکرات مشترک کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بهبهانی وزیر راه و ترابری، مرضیه وحید دستجردی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیکزاد وزیر مسکن و شهرسازی، علی‌اکبر محرابیان وزیر صنایع و معادن و غضنفری وزیر بازرگانی با همتایان ونزوئلایی‌شان در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

وزیران و روسای جمهور ایران و ونزوئلا پس از مذاکرات خصوصی خود در نشست مشترکی با یکدیگر دیدار و گفتگو خواهند کرد.

یکی از مهم‌ترین توافق‌نامه‌ها بین ایران و ونزوئلا، ساخت کارخانه داروسازی در کشور ونزوئلا و همچنین ایجاد بانک داده‌های صنایع و معادن و زمین‌شناسی در این کشور است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها