در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی و امورمخاطبان شبکه جهانی صدای آشنا، این برنامه که رویکرد اطلاع رسانی در حوزه علم و فناوری دارد، هر هفته تازه ترین اخبار علمی ایران را به اطلاع مخاطبان ایرانی خارج از کشور می رساند. "قاصدک" در برنامه این هفته خود، میزبان دکتر مسعودی نژاد متخصص محیط زیست و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی خواهد بود، وی قرار است در خصوص طراحی و ساخت دستگاه پکیج تولید قارچ توضیحاتی را برای مخاطبان شبکه جهانی صدای آشنا ارائه کند.
دکتر احمد علی پور رئیس دانشکده علوم انسانی پیام نور، و موسس و معاون سردبیر فصل نامه پژوهشی کودکان استثنایی، به معرفی این نشریه خواهد پرداخت. دکتر محمدحسین نصراصفهانی رئیس پژوهشگاه رویان اصفهان نیز در این برنامه درباره تولد دومین گوساله شبیه سازی شده اطلاعاتی را در اختیار شنوندگان قرار می دهد. در این برنامه با دکتر شمسی پور چهره ماندگاره در عرصه علم شیمی و از دانشمندان برتر ISL، گفت و گو خواهد شد.
محمدتقی گلشن سردبیر و تهیه کننده، نرگس اصفهانی گوینده، ایرج حسابی و مهندس حسابی احسان همتی کارشناسان برنامه قاصدک هستند.
"قاصدک" چهارشنبه ها ساعت 00/13 به وقت تهران برابر با ساعت 30/09 به وقت گرینویچ از کانال آسیا و اقیانوسیه، از شبکه جهانی صدای آشنا پخش خواهد شد.
کانال 3 ( آسیا و اقیانوسیه )
ماهواره آسیاست s3، فرکانس 75/12351، سیمبل ریت 3000، پلاریته عمودی و
ماهواره اینتل ست 902، فرکانس 11555، سیمبل ریت 27500، پلاریته عمودی
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: