زورگیری مسافربرنما از زنان تنها

گروه حوادث: کشف طلای زنانه از خودرو دستسارق زورگیر را رو کرد. عصر پنجشنبه، بیستم فروردین سال جاری عوامل گشت کلانتری 171 شهید مصطفی خمینی حوالی عوارضی آزادراه تهران قم (کاشانک)‌ به سرنشینان یک دستگاه خودروی پژو آردی سبز رنگ ظنین شدند و آن را متوقف کردند. در بازرسی از خودرو مقدار زیادی طلای فاقد فاکتور به ارزش تقریبی 5 میلیون تومان به دست آمد، در حالی که سرنشینان خودرو ادعا می‌کردند طلا متعلق به خواهر آنان است، در ادامه 2 سرنشین خودرو به اسامی مصطفی (30 ساله)‌ و مجید (28 ساله)‌ که قصد فرار داشتند با هوشیاری ماموران دستگیر و به کلانتری منتقل شدند.
کد خبر: ۲۴۹۷۳۱
پس از انجام تحقیقات اولیه و تشکیل پرونده مقدماتی به دستور دادیار شعبه چهارم دادسرای جنایی تهران، متهمان تحویل کارآگاهان پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران بزرگ (شهرری)‌ شدند.

متهمان با انکار ارتکاب هرگونه جرمی ابتدا با قرار وثیقه آزاد شدند اما با توجه به این که مدارکی متعلق به غیر در حین دستگیری از خودروی آنان به دست آمده بود، ماموران به استعلام مدارک فوق پرداختند. سرانجام با تلاش کارآگاهان پایگاه نهم مشخص شد این 2 نفر از صاحب مدارک  که زنی30 ساله است  زورگیری کرده‌اند و وی شکایتی را در شهرستان اسلامشهر از سارقان اموالش تنظیم کرده است و مجید و مصطفی تحت تعقیب پلیس و مرجع قضایی قرار دارند.

با نتایج تحقیقات کارآگاهان، این 2 متهم اعتراف کردند: طلاهای به دست آمده متعلق به زنی میانسال بوده که وی را به عنوان مسافر از اسلامشهر به مقصد رباط‌کریم سوار خودرو کردیم و پس از تهدید وی با چاقو، به اطراف شهرری منتقل ودر مکان خلوتی پیاده کردیم ودر حال برگشت بودیم که ماموران کلانتری ما را دستگیر کردند. متهمان اظهار کردند: در طول روز و در پوشش مسافربر در مسیر اسلامشهر به شهرهای اطراف از قبیل رباط‌کریم، شهریار، واوان و ... زنان تنها را که به خودروی سواری شخصی تک‌سرنشین اعتماد می‌کردند، سوار می‌کردیم. در بین راه و با هماهنگی قبلی از طریق تلفن همراه، نفر دوم را به بهانه تمام شدن بنزین خودرویش،‌در حالی که یک گالن 20 لیتری بنزین در دست داشت سوار می‌کردیم و پس از طی مسیر کوتاهی و با تهدید زن مسافر، به مسیرهای فرعی می‌رفتیم و طلا و وجوه نقد آنها را سرقت و سپس وی را رها می‌کردیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها