حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر ، این اقدام پیونگ یانگ در واکنش به صدور بیانیه شورای امنیت در مخالفت با اقدام کره شمالی در پرتاب ماهواره صورت گرفت.
پیونگ یانگ در واکنش به بیانیه شورای امنیت در محکومیت آزمایش موشکی اخیر خود اعلام کرد از مذاکرات شش جانبه خلع سلاح خارج شده است و در نظر دارد همه تاسیسات هسته ای خود را دوباره فعال کند.
در این حال امریکا ، انگلیس و کره جنوبی بازگشت پیونگ یانگ به مذاکرات را خواستار شدند. کاخ سفید روز سه شنبه تهدید کره شمالی در خارج شدن از مذاکرات شش جانبه را محکوم و آن را گامی خطرناک در مسیر نادرست توصیف کرد.
«بیل رامیل» وزیر مشاور در امور خارجه انگلیس در این باره گفت : تاریخ مذاکرات شش جانبه برای خلع سلاح کره شمالی نشان داده است همیشه این مذاکرات سه گام به جلو و دو گام به عقب بوده اند.
دولت کره جنوبی نیز با ابراز تاسف از اقدام کره شمالی اعلام کرد، از پیونگ یانگ می خواهیم به مذاکرات شش جانبه بازگردد و این مذاکرات را از سر گیرد.
«رابرت گیبس» سخنگوی کاخ سفید نیز گفت: ما از کره شمالی می خواهیم به خواست جامعه بین المللی در عمل کردن به وظایف و تعهدات خود احترام بگذارد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....