استاندار مازندران اعلام کرد

شناسایی 2.5 میلیارد تن ذخایر معدنی در مازندران

استاندار مازندران با بیان اینکه دو و نیم میلیارد تن ذخایر معدنى در مازندران شناسایى شده است ، گفت : قابلیت کنونى معادن ذغال سنگ در مازندران 130 هزار تن است که با ساخت کارخانه کک سازى و مشارکت و سرمایه گذارى بخش خصوصى شرایط براى راه اندازى معادن غیر فعال و نیمه فعال نیز فراهم مى شود .
کد خبر: ۲۴۴۱۱۰

به گزارش واحد مرکزی خبر ،سید محمد کریمى که در مراسم بازدید معاونان وزیر صنایع و معادن از محل ساخت واحد کک سازى سوادکوه و کارخانه ذغال شویى این شهرستان سخن می گفت ، افزود : با ساخت کارخانه کک سازى با ظرفیت 300 هزار تن در سال، ساخت کارخانه جدید ذغال شویى سوادکوه با هزینه 120 میلیارد تومان، راه اندازى معادن نیمه فعال و غیر فعال ساخت شهرک صنعتى فولاد و توسعه و تحول در معادن البرز مرکزى زمینه براى سرمایه گذاران بخش خصوصى فراهم شد.

احمدعلى هراتى معاون وزیر صنایع و معادن هم با توجه به نیاز کنونى کشور به سه میلیون تن ذغال کنستانتره گفت: با توسعه و احیاى معادن مازندران و اکتشاف جدید ذغال سنگ سهم استان در صادرات فراورده هاى معدنى افزایش مى یابد.

سمیعى نژاد معاون معدنى وزیر صنایع هم از ساخت شهرک صنعتى فولاد در مازندران خبر داد و گفت: با مطالعات انجام شده در ستاد فولاد کشور همزمان با ساخت کارخانه کک سازى ، شهرک صنعتى فولاد با استفاده از کوره بلند بزودى در سوادکوه ساخته مى شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها