دستگیری برادر اوباما با ماری‌جوآنا

ایندیپندنت: برادر ناتنی باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا به اتهام داشتن ماده مخدر ماری‌جوآنا نزدیک خانه‌اش در محله فقیرنشین نایروبی پایتخت کنیا دستگیر شد. رئیس پلیس منطقه گفت: جورج اوباما مقدار کمی ماری‌جوآنا داشت و نمی‌توان او را قاچاقچی دانست؛ اما به هر حال این ماده غیرقانونی است و داشتن آن ممنوع است. او قرار است در دادگاه حضور یابد.
کد خبر: ۲۳۴۰۶۸

جورج و اوباما از یک پدر هستند که در سال 1982 در تصادف خودرو درگذشت. او سال گذشته گفت، تاکنون فقط 2 بار باراک را دیده است. وقتی که 5 سال داشت و سال 2006 که باراک به آفریقا رفته بود.

مجله وانیتی فیر نوشت جورج با روزی یک دلار درآمد زاغه‌نشین است؛ اما اوباما با توهین‌آمیز دانستن چنین خبری گفت، من به زندگی خود افتخار می‌کنم.

جورج که با خانواده بزرگش در محله‌ای فقیرنشین زندگی می‌کند، گفت مشغول آموزش مکانیکی است. جورج که 6 ماه پیش از مرگ پدرش به دنیا آمد، کوچک‌ترین فرزند خانواده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها