در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس از لندن، برخی از شرکت کنندگان در تجمع روز جمعه در برابر سفارت آمریکا در لندن ، چوب هایی که کفش هایشان را روی آن قرار داده بودند ، حمل می کردند.
این تجمع کنندگان همچنین به بازداشت "منتظر الزیدی" خبرنگار عراقی اعتراض کردند و آزادی وی را خواستار شدند.
"دیوید کروچ" رئیس "کارمندان رسانه های مخالف جنگ" به نمایندگی از خبرنگاران مخالف جنگ ، گفت: "الزیدی در برابر سکوت و دروغ هایی ایستاد که همه ما در رسانه های بین المللی و نیز انگلیس اغلب مجبور به بیان آن هستیم."
کروچ افزود: "نقش خبرنگاران رساندن و انتقال صدای افرادی است که امکان رساندن صدا و پیام خود را ندارند، الزیدی نه تنها یک جفت کفش خود ، بلکه 27میلیون جفت کفش به سمت جرج بوش پرتاب کرد، زیرا او از سوی اکثریت عظیمی از مردم عراق سخن می گفت."
بنا بر این گزارش، این تجمع با اقدام شرکت کنندگان به پرتاب کفش هایشان به سمت جعبه ای در برابر سفارت آمریکا در لندن به پایان رسید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: