عرضه‌ گوشت ‌و مرغ درنمایشگاه‌ پاییزه‌

نمایشگاه پاییزه شهر تهران با حضور مقامات وزارت بازرگانی، استانداری و مقامات صنفی به مدت 10 روز آغاز به کار کرد.
کد خبر: ۱۹۹۹۵۵
به گزارش برنا، قاسم نوده‌فراهانی، سخنگوی شورای اصناف کشور در مراسم گشایش نمایشگاه پاییزه تهران، از تخفیف 15 تا 20 درصدی انواع کالاها در نمایشگاه به مناسبت ماه مبارک رمضان خبرداد و گفت: قیمت انواع کالاهای عرضه شده در این نمایشگاه کمتر از قیمت کالاهای مشابه در بازار است. وی با اشاره به عرضه انواع البسه، کیف، کفش، لوازم‌التحریر و مواد غذایی در این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه با همکاری وزارت بازرگانی‌ به مدت 10 روز به ارائه خدمات به شهروندان خواهد پرداخت.

نوده‌فراهانی با اشاره به این‌که گوشت و مرغ نیز با قیمت مصوب در این نمایشگاه‌ها توزیع می‌شود، افزود: به طور حتم عرضه کالاها با تخفیف در این نمایشگاه‌ها موجب کنترل قیمت‌ها در آستانه سال تحصیلی و ماه مبارک رمضان می‌شود.

وحید کیارشی، دبیر ستاد تنظیم بازار نیز در این مراسم اظهار کرد: نمایشگاه امسال در حالی آغاز به کار می‌کند که 2300 غرفه در سطح کشور کالاهای مورد نیاز مردم را به متقاضیان عرضه می‌کنند. وی ضمن مثبت ارزیابی کردن چنین نمایشگاه‌هایی در آستانه سال جدید تحصیلی گفت: برگزاری این نمایشگاه‌ها موجب کنترل قیمت‌ها در یک سطح مشخص می‌شود و از سوی دیگر کالاهای مورد نیاز را به طور مستقیم و با تخفیف مناسب در اختیار مردم قرار می‌دهد.

این نمایشگاه‌هابا مشارکت 14 صنف در 3 نقطه شهر تهران شامل شهید باستانی خاوران، پارک ارم تهران و حکیمیه تهرانپارس در حال برگزاری است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها