در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، پس از افتتاح پارلمان در روز سهشنبه، روزنامه دولتی هرالد ، چاپ زیمبابوه ، به نقل از رابرت موگابه رییسجمهور زیمبابوه نوشت: ما به زودی یک دولت تشکیل خواهیم داد. MDC (حزب مخالف) خواهان حضور در دولت جدید نیست.
موگابه که هنگام گشایش پارلمان مورد اعتراض و تمسخر اعضای حزب مخالف قرار گرفت، گفت که هنوز امیدوار است که در گفتوگوهای تقسیم قدرت پس از انتخابات، با مورگان تسوانگیرای، رهبر حزب مخالف برای پایان دادن به بحران سیاسی توافق حاصل شود.
لووِ مورِ مویو، رییس پارلمان جدید زیمبابوه از حزب MDC، امروز (چهارشنبه) گفت، این گفتوگوها هنوز در حال انجام است.
وی به رادیو گفتوگوی آفریقای جنوبی اظهار داشت: مذاکرات همچنان ادامه دارد.
مویو همچنین اظهار داشت که قطع سخنرانی موگابه تاسفآور است، ولی بیانگر اعتراض MDC به بنبست سیاسی موجود در کشور است.
بنبست در گفتوگوها بین موگابه و تسوانگیرای در خصوص چگونگی تقسیم قدرت، امیدها را برای حصول توافق و خروج زیمبابوه از ورطه سقوط اقتصادی ویران کننده تضعیف کرده است.
تورم ویران کننده 11 میلیون درصدی در زیمبابوه و کمبود شدید غذا، سوخت و ارز خارجی باعث هجوم سیل میلیونها پناهندهی زیمبابوهای به کشورهای همسایه شده است.
منتقدان موگابه میگویند سیاستهای وی از جمله تصرف زمینهای تجاری تحت مالکیت سفید پوستان و گذاشتن آنها در اختیار کشاورزان سیاهپوست بیتجربه، باعث ویرانی اقتصاد در این کشور شده است.
موگابه روز چهارشنبه کابینه سابق خود را به شدت مورد انتقاد قرار داد.
روزنامه هرالد به نقل از وی نوشت: کابینهای که من داشتم، بدترین در تاریخ بود. آنها فقط به یکدیگر نگاه میکردند. آنها غیر قابل اتکا هستند البته نه همه آنها، مردم در حال رنج بردن هستند.
MDC نیز اعلام کرد که موگابه هیچ حقی برای گشایش پارلمان ندارد.
انتخاب مجدد موگابه به سمت ریاست جمهوری زیمبابوه در دور دوم انتخابات این کشور در ماه ژوئن، به دلیل بروز خشونت از سوی تسوانگیرای تحریم و از سوی جهانیان محکوم شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: