دایی :الشباب بگذارد به هنگ کنگ می روم

علی دایی از آن دسته بازیکنانی است که هیچ گاه پا را از چارچوب و حریم خود فراتر نمی گذارند. او همیشه خود را در مقام یک بازیکن معرفی می کند و نه به خود و نه به مخاطبش اجازه نمی دهد از این محدوده
کد خبر: ۱۹۰۵۰
خارج شوند. به دنبال درخشش خیره کننده او در بازی دو تیم الشباب - الاهلی که به نوعی مصاف ایرانی های مقیم امارات بود، با او تماس گرفتیم ؛ اما او جوابی برای سوالهای غیر فنی نداشت . بخوانید:
آقای دایی پیروزی اخیر خیلی شیرین بود؛
خدا را شکر که این بازی را بردیم . تیم ما به نوعی ترسو و بی روحیه شده بود. این تیم برای بازی کردن مشکل داشت . یک جای کار ایراد پیدا کرده بود. فکر می کنم شجاعت تیم گم شده بود.
حالا پیدا شده؛
بله . دو بازی است که نتیجه می گیریم و خوب عمل می کنیم . مثل قبل بدشانس نیستیم و بچه ها هم به طور محسوسی نسبت به گذشته تغییر کرده اند. مربی جدید (هولمن فیشر) کارش را خوب می شناسد.
وقتی آمد، شما را می شناخت؛
بله . تمام سوابق مرا در آلمان بررسی کرده بود و می دانست از کجا به کجا رفته ام . همان روز اول ملاقاتمان گفت کاپیتان تیم من باید محرم اسرارم باشد و خیلی از مسائل را با من مطرح کرد و شیوه کارش را گفت . من هم خیال او را جمع کردم که تمام تیم در اختیار اوست و همه می خواهند نتیجه بگیرند.
این روزها الشباب تکیه زیادی به کاپیتان خود دارد.
همه بچه ها زحمت می کشند. من فقط گل می زنم . من در زمان بازیهای آسیایی با فوت پدرم دچار مشکل روحی شدم و آسیب دیدگی هم مرا از میدان دور کرد. حدود دو ماه از میادین دور بودم و این ، کار را برای من سخت کرده بود ؛ اما حالا دوباره بدنم به شرایط مطلوب برگشته و احساس می کنم خیلی راحت بازی می کنم.
الشباب در حال حاضر چه وضعیتی دارد؛
لیگ امارات 12تیمی است . ما در 10هفته نیم فصل اول ، امتیازات زیادی از دست دادیم و در قعر جدول بودیم . الان با امتیازات این دو بازی به رده دهم آمده ایم و خیلی امیدواریم که در 10هفته باقیمانده خودمان را به رده های چهارم تا ششم جدول برسانیم.
بچه های ایرانی حاضر در امارات چطورند؛
خیلی خوب . فقط حامد (کاویان پور) کمی مشکل داشت که ان شاءالله در حال برطرف شدن است . فرهاد (مجیدی) در بازی امشب (دوشنبه شب) 3اخطاره است و نمی تواند بازی کند و مسوولان الوصل گفته اند از او در خط حمله استفاده می کنند. امیدوارم نمایش او در این بازی راضی کننده باشد و او در لیگ امارات هم مثل لیگ ایران گل کند. او بازیکن شایسته ای است ، مثل همه بچه هایی که اینجا دارند بازی می کنند.
برای تورنمنت هنگ کنگ به تیم ملی دعوت شدید. از قول شما در بعضی از روزنامه ها نوشته شده که به این تورنمنت نمی روید. این درست است؛
من هیچ وقت این حرف را نزده ام . هیچ وقت خودم دعوت تیم ملی را رد نمی کنم . تیم الشباب در وضعیت خوبی قرار ندارد؛ اما اگر با این وضعیت ادامه دهیم و در 3-4 بازی آینده امتیازات خوبی کسب کنیم ، می توانم با مسوولان الشباب مذاکره و آنها را راضی کنم که با تیم ملی به هنگ کنگ بروم . برای من بازی در تیم ملی در هر حالتی افتخار است . امیدوارم تیم ما در چند بازی آینده موفق عمل کند تا من شرمنده مسوولان تیم ملی و مردم خوب کشورم نشوم.
برای جام ملتها چطور. آن بازیها رسمی است و باشگاه الشباب موظف است اجازه شما را صادر کند.
اگر به تیم ملی دعوت شوم ، با تمام وجود در خدمت تیم ملی هستم . اگر هم دعوت نشدم ، برای موفقیت تیم ملی دعا می کنم.
می دانید که ایوانکوویچ دیگر بر نمی گردد؛
متاسفانه بله . او زحمت زیادی برای فوتبال ایران کشید و من به نوبه خودم از او متشکرم ؛ چون چیزهای زیادی از او آموختم . به صلاح فوتبال ما نبود که او را به این زودی از دست بدهد.
فکر می کنید رئیس جدید هم از مربی خارجی استفاده کند؛
اولا نمی دانم چه فردی رئیس می شود. دوما این سوالی است که شما باید 28دی از رئیس جدید بپرسید. من فقط یک بازیکن فوتبال هستم . وظیفه من فقط بازی کردن است . در این وادی ها اصلا وارد نشده و نمی شوم.
نظرتان درباره بازی 20دی؛
این بازی حساسیت های خودش را دارد. نمی شود گفت حساس نیست ، اما می شود با جذابیت های فوتبال ، حساسیت آن را کمرنگ کرد. در فوتبال ، بازی جوانمردانه ، تکنیک ، هنر شخصی ، کار تیمی و فاکتورهای مثبت زیادی وجود دارد که می تواند هر چیزی را تحت الشعاع خود قرار دهد. امیدوارم بازیکنان دو تیم فقط به یک فوتبال زیبا و جوانمردانه فکر کنند و یک فوتبال خوب را به تماشاگران تقدیم کنند که من امید زیادی به آن دارم . مردم خوب تبریز هم یقینا کار و تلاش مسوولان استان و شهرشان را با رعایت اخلاق کامل می کنند و کاری می کنند که تبریز، میزبان شایسته ای برای بازیهای بزرگ معرفی شود.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها