هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران افزایش 50درصدی نرخ بلیت پروازهای داخلی را از 15دیماه امسال به شرکتهای تابعه خود ابلاغ کرد.
کد خبر: ۱۸۷۷۲
گرچه چنین تصمیمی با توجه به عواملی نظیر افزایش نرخ سوخت ، تفاوت نرخ ارز و نیز افزایش میزان تورم سالانه ، تنها راهکار عملی برای نوسازی ناوگان فرسوده هوایی کشور و بهبود سطح خدمات ارائه شده به مسافران به نظر می رسد، با این حال تردیدها در خصوص بروز اثرات مثبت در سرویس های ارائه شده از سوی شرکتهای هواپیمایی و میزان توانمندی این شرکتها با اتکائ به چنین منابع درآمدی ، به قوت خود باقی است . در همین خصوص ، با چند تن از دست اندرکاران و کارشناسان به گفتگو نشسته ایم . دکتر علی اکبر گلرونیا، مشاور هوانوردی وزیر راه و ترابری در گفتگو با «جام جم » با تاکید بر این که افزایش نرخ بلیت هواپیما و ارتقای کیفیت خدمات پروازی ، مکمل یکدیگر هستند و نمی توان تحقق یکی را بدون اعمال دیگری شاهد بود، ادامه داد: مصوبه شورای عالی هواپیمایی کشور مبنی بر افزایش قیمت بلیت هواپیما با کف 35درصد و تا سقف 50درصد به منظور تحقق اهداف چهارگانه ای مبنی بر توسعه خدمات ایمن و مطلوب با خرید هواپیماهای جدید، تشویق سرمایه گذاری بخش خصوصی و غیردولتی در صنعت هوایی ، افزایش و بهبود سطح خدمات ارائه شده و نیز کاهش تاخیرهای پروازی و جبران خسارت های احتمالی صورت گرفته است . او افزود: بر این مبنا، همزمان با افزایش قیمت بلیت و در کوتاه مدت باید شاهد افزایش سطح سرویس ها و کاهش تاخیرات و جبران خسارت های ناشی از آن باشیم ؛ لیکن در خصوص خرید هواپیماهای نو و تشویق بخش خصوصی ، باید قائل به صرف زمان طولانی تری برای شرکتهای هواپیمایی بود. این مقام مسوول با اشاره به این نکته که اگر شرکتهای هواپیمایی به اهداف فوق در مدت زمان مورد انتظار نایل نشوند، دولت با استفاده از راهکارهای قانونی ، از تداوم افزایش نرخ بلیت توسط این شرکتها جلوگیری خواهد کرد، گفت : در شرایطی که نرخ بلیتها 30درصد افزایش یابد و به طور متوسط یک میلیون نفر از پروازهای داخلی استفاده کنند، سالانه 10میلیارد تومان ( 13میلیون دلار) درآمد نصیب شرکتهای هواپیمایی می شود که این رقم در مقایسه با قیمت یک هواپیمای تقریبا نوی 60میلیون دلاری ، بسیار ناچیز است و در واقع نمی توان با چنین افزایش نرخهایی ، انتظار خرید این هواپیماها را در کوتاه مدت داشت ؛ لیکن شرکتها می توانند براساس آن از عهده پرداخت قسطهای هواپیماهای خریداری شده به صورت فاینانس برآمده و توان مالی خود را برای بازپرداخت تعهداتشان حفظ کنند.
افزایش قیمت بلیت
با میزان تقاضای مشتری سنجیده می شود
همچنین علی بشیری ، مدیر روابط عمومی هما با تاکید بر این که سقف تعیین شده به صورت یک نرخ شناور ابلاغ شده تا تعداد مسافران و میزان خدمات ، نرخ بلیت را در مسیرهای مختلف تعیین کند، ادامه داد: این افزایش قیمت موجب بالا رفتن میزان درآمد ریالی شرکتهای هواپیمایی می شود و می تواند موجبات نوسازی هواپیماها را فراهم آورد؛ گرچه خرید هواپیماهای نو با توجه به تحریم های پیش رو، کار آسانی نخواهد بود. او تاکید کرد: پیش بینی شده است تا بنابر تقاضای بازارهای مختلف ، نرخهای گوناگونی را داشته باشیم که بر این اساس با لحاظ کردن منافع ملی و در واقع نفع مشتریان ، برخی مناطق ازجمله مناطق آزاد را شامل افزایش نرخهای کمتری دیده ایم . بشیری تصریح کرد: از آنجا که مصوبه مربوط به افزایش نرخ بلیت در دوم دیماه به ما ابلاغ شده است ، مکانیزم های کارشناسی لازم برای آن طراحی نشده و بر این مبنا با کار کارشناسی دقیق تری ، این تصمیم و میزان افزایش نرخها که البته از 50درصد بیشتر نخواهد بود در برخی مسیرها دستخوش تغییراتی خواهد شد.
خباز: کسی پاسخگوی حقوق مردم نیست
محمدرضا خباز، نایب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در این خصوص گفت : متاسفانه هم اکنون نحوه سرویس دهی به مسافران هوایی در ایران بسیار پایین است . وی وقت شناسی و عدم تاخیر در پروازها را مستلزم افزایش بهای بلیت ندانست و تصریح کرد: انجام این مهم ، نیاز به مدیریت کارا و برنامه ریزی درست دارد. او در عین حال افزود: افزایش بهای بلیت هواپیما نباید یکسویه انجام گیرد، بلکه ابتدا با جلب اعتماد مشتریان ، باید خدمات مطلوب به آنان ارائه شود تا سپس مردم با تمایل بیشتری این مابه التفاوت را بپردازند. وی اعتماد داشتن بیشتر مردم به پرواز با هواپیماهای شرکتهای خارجی را عاملی منفی در مقایسه با پرواز با هواپیماهای داخلی توصیف کرد و گفت : نباید ابتدا یکطرفه بهای بلیت افزایش یابد؛ چرا که در صورت این افزایش و ارائه نشدن خدمات مطلوب تر، چه کسی پاسخگو خواهد بود؛
الله داد: دولت ابتدا کیفیت خدمات
و سپس قیمت بلیت را افزایش دهد
دکتر مرتضی الله داد، عضو هیات علمی دانشگاه درخصوص افزایش 50درصدی بهای بلیت هواپیماها از پانزدهم دی ، گفت : در شرایطی که یک شرکت هواپیمایی حالت انحصاری دارد و می تواند خدمت خاصی را ارائه کند، چاره ای جز پذیرش این گونه افزایش قیمت از سوی مردمی که خواهان دستیابی به چنین خدماتی هستند، وجود نخواهد داشت . وی تصریح کرد: عملکرد موثر دولت در چنین شرایطی می تواند تعیین کننده باشد؛ به گونه ای که در ابتدا کیفیت خدمات ارائه شده همگام با کیفیت ناوگان با استفاده از منابع دولتی رشد یابد و سپس برای افزایش قیمت بلیت هواپیما اقدام عملی صورت بگیرد.