مسعود احمدی مدیر شبکه رادیویی جوان:

رادیو جوان، تابستان را با تغییرات آغاز می‌کند

گروه رسانه: شبکه رادیویی جوان با پخش برنامه‌های جدیدی از ابتدای تیر ماه در گروه‌های مختلف برنامه‌ساز این شبکه، تغییرات تابستانی خود را آغاز می‌کند. مسعود احمدی، مدیر شبکه رادیویی جوان با اعلام این خبر گفت: برنامه‌های «پلاسما»، «اکسیر»، «کات» و «سه کنج» آغازگر تغییرات تابستانی شبکه جوان هستند. وی افزود: این تغییرات در روزهای دیگر تابستان نیز ادامه خواهد داشت طوری که برخی برنامه‌های روتین این شبکه از نظر محتوایی و چینش آیتم‌ها تغییر خواهد کرد.
کد خبر: ۱۸۱۷۵۲
احمدی با تاکید بر این‌که رادیو جوان در جهت تحقق اهداف و ماموریت‌های خود برنامه‌ریزی و برنامه‌سازی می‌کند، تصریح کرد: هم اکنون گروه‌های مختلف برنامه‌ساز شبکه طرح‌های جدیدی ارائه کرده‌اند که برخی از آنها در حال بررسی است و برخی دیگر به مرحله اجرا درآمده است. بدین ترتیب برنامه‌های «پلاسما» از گروه جوان و دانش؛ اکسیر، کات و سه کنج از گروه جوان و فرهنگ از ابتدای تیر ماه به عنوان آغازگر تغییرات تابستانی شبکه جوان به روی آنتن می‌روند.

وی افزود: پلاسما از گروه جوان و دانش از شنبه تا پنجشنبه هر هفته ساعت 45/11 تا 15/12 پخش می‌شود و ویژگی منحصر به فرد آن این است که یک روز زنده و یک روز تولیدی است. به این صورت که در برنامه زنده موضوع مباحث مطرح و دیدگاه‌های مختلف پخش می‌شود و در برنامه‌ تولیدی روز آینده، همان موضوعات به صورت کارشناسی بررسی می‌شود. به گفته احمدی این مدل برنامه‌سازی در رادیو با وجود این که سخت است و انرژی زیادی می‌خواهد، جدید و جذاب است. اکسیر نیز عنوان برنامه‌ای دیگر از این  شبکه است که پنجشنبه‌ها پخش می‌شود و هدف اصلی آن آشنایی جوان ایرانی با پیشینه فرهنگی خود است. در این برنامه مکتوبات کهن معرفی و بررسی می‌شوند.

مسعود احمدی با اشاره به این‌که دیگر برنامه‌های شبکه جوان نیز در آستانه تغییرات تابستانی هستند، گفت: تغییرات برنامه‌ها به گونه‌ای طراحی شده که مقتضیات فصل تابستان در آنها منظور شده است. گفتنی است، شبکه رادیویی جوان هر سال در تیر ماه تغییراتی در برنامه‌های خود ایجاد می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها