حاجیلو:

فقط تا فردا با استقلال هستم

سرپرست تیم فوتبال استقلال از همراهی خود با این تیم تنها تا زمان برگزاری بازی فردا مقابل صنعت نفت آبادان خبر داد.
کد خبر: ۱۷۵۱۷۷

اصغر حاجیلو با بیان این مطلب در گفتگو با مهر ، افزود: صحبت خاصی در مورد آنچه که اتفاق افتاده است ندارم. فقط تا پایان بازی فردا استقلال مقابل صنعت نفت آبادان کنار تیم هستم و پس از آن بهتر می توانم در خصوص شرایط تیم حرف بزنم.

وی که با حضور امیرقلعه نویی در تیم فوتبال استقلال در آستانه جدایی از این تیم قرار می گیرد، افزود: از روز یکشنبه آقایان می آیند و پاسخگوی شما خواهند. از روز یکشنبه خبر و اتفاق پیرامون استقلال زیاد است. فقط تا آن روز به ما فرصت بدهید.

به دنبال استعفا فیروز کریمی، ساکت الهامی نیز از تیم فوتبال استقلال جدا شد، تا این تیم در کادر فنی خود تنها صادق ورمزیار و حسین ترابپور را داشته باشد.  

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها