به گزارش ایسنا، ماموران پلیس امنیت عمومی تهران در پی خبر رسیده، مبنی بر این که فردی به نام "شهرام. م" که اخیرا از زندان کهریزک آزاد شده، با همدستی چند نفر از دوستان خود، با تهدید سلاح گرم اقدام به توزیع گسترده مواد مخدر از نوع شیشه در منطقه نظامآباد میکند، تحقیقات لازم در رابطه با این موضوع را توسط تیمهای عملیاتی انجام دادند.
با تایید این خبر توسط ماموران امنیت، مشخص شد، نامبرده در چند نوبت به علت وصول نکردن مطالباتش، اقدام به تهدید طلبکاران خود کرده و پس از لخت کردن و ضرب و شتم آنان، و تهیه فیلم از صحنه، جهت قدرت نمایی و عبرت دیگران، اقدام به ارسال آن از طریق بلوتوث به سایر گوشیهای تلفن همراه کرده است.
ماموران امنیت تهران بزرگ پس از اخذ دستور قضایی و شناسایی مخفیگاه متهم، نامبرده را در یک اقدام غافلگیرانه در محله نظام آباد دستگیر کردند.
پلیس امنیت در بازرسی از مخفیگاه وی، یک قبضه اسلحه کمری به همراه سه تیر جنگی، دو دستگاه ریسیور و ال ان بی، پنج کپسول گاز اشکآور، 16 گرم شیشه و 46 گرم ماده اولیه تولید شیشه، پنچ قبضه چاقو، سه فقره شناسنامه جعلی، تعدادی آلات و ادوات استعمال مواد مخدر از نوع شیشه را کشف و ضبط کرد.
اموران پایتخت در پی دستگیری متهم سابقه دار در مخفیگاهش، همچنین چهار نفر از همدستان وی نیز به نامهای "مجتبی - ن"، "رضا - آ "، "حسین- ک" و "سانیا -ن" را دستگیر کردند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم