علی اصغر غلامرضایی با بیان این که 12 فیلم از میان فیلم های خریداری شده ، انیمیشن هستند، افزود: این اقدام ، حرکتی جدید در سیماست و مردم ایران در ایام نوروز می توانند جدیدترین فیلم های دنیا را ببینند.
ما هر سال بسیاری از فیلم ها را با حق پخش تلویزیونی خریداری می کنیم ؛ ولی امسال 70 فیلم را با تمام حقوق یا حقوق ویدیوئی و تلویزیونی خریداری کردیم تا بتوانیم جدیدترین فیلم های دنیا را به بینندگان سیما هدیه دهیم.
مدیرکل تامین برنامه خارجی سیما گفت : البته در طول سال نیز تعدادی از این فیلم ها در اعیاد و ایام خاصی خریداری و پخش شده است و نمایش این فیلم ها فقط مختص ایام نوروز نخواهد بود.
غلامرضایی در ادامه از برگزاری جلسه ای با محمود اربابی ، مدیرکل ارزشیابی و نظارت سینمای حرفه ای و مسوولان بنیاد سینمایی فارابی خبر داد و گفت: طی این جلسات ، بنا شد فیلم هایی که به دلایل مختلف فرصت اکران نیافته اند، با کمک معاونت سینمایی و سازمان صداوسیما بازبینی و موارد انتخاب شده خریداری شوند.
فارس
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد