مدیر تعاون روستایی گلستان عنوان کرد:

آغاز خريد توافقي کلزا در گلستان

مدیر تعاون روستایی گلستان از انجام نخستین خرید توافقی محصول کلزا به میزان 1450 تن خبر داد و گفت: فرآیند خرید همچنان در مراکز تعاون روستایی استان ادامه دارد.
مدیر تعاون روستایی گلستان از انجام نخستین خرید توافقی محصول کلزا به میزان 1450 تن خبر داد و گفت: فرآیند خرید همچنان در مراکز تعاون روستایی استان ادامه دارد.
کد خبر: ۱۵۵۲۲۸۸
نویسنده شبیر دائمی

محمدرضا جامی، با اشاره به آغاز خرید توافقی محصول کلزا در استان گلستان اظهار کرد: در نخستین مرحله از این خرید، تاکنون 1450 تن محصول از کشاورزان خریداری شده است.

وی افزود: روند خرید توافقی همچنان در مراکز تعاون روستایی استان ادامه دارد و وجوه کشاورزان در کوتاه‌ترین زمان پرداخت می‌شود و کشاورزان می‌توانند محصولات خود را برای فروش به این مراکز تحویل دهند.

جامی با تشریح نحوه پرداخت مطالبات کشاورزان گفت: پس از تحویل محصول به مراکز تعاون روستایی و ثبت اطلاعات در سامانه «ساتراپ»، وجوه مربوطه در سریع‌ترین زمان ممکن به حساب کشاورزان واریز می‌شود.

مدیر تعاون روستایی گلستان با تأکید بر اهمیت خاطرنشان کرد: خرید توافقی علاوه بر حمایت از کشاورزان، به تنظیم بازار و امنیت غذایی و پایداری تولید در استان کمک می‌کند و تلاش داریم این روند تا پوشش حداکثری محصولات ادامه یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها