صدا و سیما فعالیت چشمگیری درباره حج داشته است

آیت الله محمدی ری شهری گفت: تلاش اصلی صدا و سیما باید این باشد که فضای معنوی حاکم بر حج گزاران را به خوبی به داخل کشور و سراسر جهان منتقل کند.
کد خبر: ۱۵۴۹۹۳

سرپرست حجاج ایرانی دردیدار گروه اعزامی صدا و سیما به حج افزود: با توجه به نقشی که مراسم حج در سازندگی فردی و اجتماعی دارد، هر اندازه بتوانیم در زمینه انتقال این صحنه های آموزنده و اثرگذار، هنر به خرج دهیم قطعا آثار و برکات بیشتری در جامعه به دنبال خواهد داشت. وی تنوع دادن به فعالیت های خبری و تصویری به منظور ساختن برنامه های متنوع برای انتقال جاذبه های معنوی حج به ذهن ، فکر و روح دیگران را از جمله نکات قابل توجه و مهم در کار رسانه ای برشمرد.
وی گفت: در سال جاری صدا و سیما پیرامون حج و فلسفه آن فعالیت چشمگیری داشته و نسبت به سالهای گذشته جهش محسوس در فعالیت هایش آشکار است. ری شهری در خاتمه با تشریح شرایط کنونی و فعالیت رو به افزایش استکبار در دامن زدن به موضوع تفرقه در جهان اسلام افزود: در این ارتباط باید برای خنثی سازی توطئه دشمن و تلطیف فضا با استمداد از معنویت حج ، نزدیک کردن مسلمانان به یکدیگر را در راس برنامه ها قرار دهیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها