تصویب اساسنامه جدید شرکت ملی نفت در دولت

فارس: مشاور رئیس جمهور در نفت و گاز گفت: اساسنامه جدید شرکت ملی نفت در کمیته وزرا و در هیات دولت به تصویب رسید.
کد خبر: ۱۵۲۶۶۷

سیدکاظم وزیری هامانه درخصوص آخرین وضعیت اساسنامه شرکت ملی نفت ، گفت: اساسنامه جدید شرکت ملی نفت در کمیته وزرا و نیز در هیات دولت تصویب شد و باید به مجلس ارسال شود. هیچ مشکل خاصی از لحاظ شکلی ، قانونی و محتوایی برای اساسنامه وجود ندارد. به گفته وی ، در این چارچوب یک شرکت هلدینگ و 4 شرکت مادر تخصصی ایجاد می شود که اساسنامه همه آنها به تصویب رسیده است.
وزیری هامانه همچنین با اشاره به اهداف و نگرش کلان دولت به بخش نفت و گاز، اظهار کرد: فعالیت های صنعت نفت در 3 بخش اصلی قابل بررسی است که این بخشها شامل سرمایه گذاری ، عملیات بهره برداری از این سرمایه گذاری و در نهایت تجارت ، یعنی فروش محصولات حاصل از این سرمایه گذاری است.
وی افزود: سیاست های هر دولت در صنعت نفت ، خارج از این 3 محور نیست ؛ یعنی باید به دنبال سرمایه گذاری و جذب سرمایه ، استفاده از آن و در نهایت فروش محصولات به بهترین نحو در داخل و خارج کشور باشد. وزیر سابق نفت افزود: برای تحقق این اهداف طی 2 سال گذشته یک برنامه 20 ساله به موازات سند چشم انداز و بر مبنای آن در بخشهای نفت ، گاز، پتروشیمی و پالایش و پخش طراحی شد که کتابهای آن نیز در اختیار وزارت نفت قرار گرفت.
وزیری هامانه یادآور شد: امید است این مجموعه راهکارها و سیاست ها به شورای عالی انرژی ارسال و تصویب شود تا برنامه اجرایی و عملیاتی برای تحقق اهداف سند چشم انداز نیز مشخص شود. مشاور رئیس جمهور در ادامه تصریح کرد: با تحقق این مهم در کنار سند چشم انداز و برنامه های پنج ساله ، یک برنامه کلان 20 ساله نیز تدوین و اجرا خواهد شد.
به گفته وی ، آنچه در قالب برنامه چهارم توسعه در زمینه جذب سرمایه و سرمایه گذاری در صنعت نفت انجام شده است ، اختلاف چندانی با اهداف برنامه ندارد. تنها در سال 86 به خاطر برخی مسائل این امر قدری با دشواری مواجه شد اما در سطح کلان ، قراردادهای خوبی بسته شد که در برخی موارد حتی فراتر از پیش بینی برنامه بود و تاخیری نداشتیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها