رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور:

کارمندان از ۱۵ خرداد از ۶ صبح سر کار می‌روند

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: طبق آخرین تصمیم دولت ساعت کاری کارمندان از ۱۵ خرداد ۶ صبح آغاز می‌شود.
رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور اعلام کرد: طبق آخرین تصمیم دولت ساعت کاری کارمندان از ۱۵ خرداد ۶ صبح آغاز می‌شود.
کد خبر: ۱۵۰۱۵۸۶

به گزارش جام جم آنلاین، رفیع‌زاده رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: مجوزهای استخدامی را به بخش‌ها و شهرستان‌ها که خدمات مستقیم به مردم می‌دهند، خواهیم داد.

وی در رابطه با لایحه دو فوریتی دولت در رابطه با تغییر ساعت رسمی کشور توضیح داد: این لایحه مبنی بر این بود که دولت اجازه تغییر ساعت رسمی کشور را از مجلس بگیرد، تا بتواند در مسیر صرفه‌جویی در انرژی تصمیم بگیرد و مجلس دو فوریت این لایحه را تصویب نکرد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی خاطرنشان کرد: عدم تصویب دو فوریت لایحه ارسالی دولت مجلس به این معنا است که همچنان ساعت اداری بر همان مبنای قانون قبلی پیش می‌رود تا مجلس لایحه دولت را در مسیر عادی بررسی کند.

رفیع‌زاده ادامه داد: از ۱۵ خرداد تصمیم جدیدی اتخاذ نشود ساعت کاری کارمندان از ساعت ۶ تا ۱۳ خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

صدای نخست ورزش بانوان

با دکتر علی‌اصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگی‌ها و افق‌های پیش روی این شبکه پرشنونده گفت‌وگو کردیم

صدای نخست ورزش بانوان

نیازمندی ها