بازیهای پنجشنبه و جمعه هفته یازدهم لیگ برتر چندان هم برای میزبان ها بدیمن نبود.
کد خبر: ۱۵۰۱۲۱
بازیهایی که حداقل یک امتیاز به میزبانها تقدیم کرد تا هیچ کدام از میزبان ها بازنده نباشند. در این میان فقط استقلال تهران بود که با تساوی مقابل ابومسلم هوادارانش را با ناراحتی روانه منزل کرد.
استقلال اهواز در ورزشگاه تختی با نتیجه 3بر 2پگاه را شکست داد تا خود را تا رده چهارم جدول بالا بکشد. مجتبی شیری (15) و روح الله بیگدلی (1+45 و 49) برای استقلال و علی نیسی (68) و محمدرضا مهدوی (70) برای پگاه گل زدند تا تیم فیروز کریمی مثل فصل قبل به یکی از مدعیان جدی لیگ تبدیل شود.
کریمی در پایان این بازی جدایی خود از استقلال اهواز را فقط یک شوخی تلقی کرد.
قطبی در انزلی هم نباخت
پرسپولیس در انزلی هم شکست نخورد تا همچنان در خانه شکست این تیم خط تیره دیده شود. علیرضا نیکبخت واحدی (28) برای پرسپولیس و سیدجلال رافخایی (39) برای میزبان گل زدند تا بازی حساس انزلی بدون برنده به پایان برسد. تنها نکته قابل ذکر این بازی علاوه بر حضور پرشمار پرسپولیسی ها در ورزشگاه تختی انزلی ، مصدومیت مازیار زارع ، کاپیتان تیم ملوان بود که باعث شد او در دقیقه 64 از زمین بیرون برود.
قطبی پس از بازی ، امتیاز گرفتن در انزلی را بسیار سخت دانست و از بازیکنان خود برای در اختیار گرفتن کنترل بازی تشکر کرد.
صبا متوقف شد
صباباتری بعد از شکست عجیبش مقابل مس ، دیروز در برابر شیرین فراز در کرمانشاه یک امتیاز گرفت تا زیاد هم نسبت به آینده ناامید نباشد. محمد سیاه (54) برای میزبان و علیرضا عباسفرد برای میهمان گل زدند تا تنها یک امتیاز به هر یک از دو تیم برسد. در پایان بازی در حالی که یسیچ زیاد هم از بازی بازیکنان خود ناراضی نبود، محمد ضیایی ، سرمربی صبا گفت: شیرین فراز هیچ حرفی برای گفتن نداشت.
نفت ، سوخت
نفت که با دو پیروزی ارزشمند، کاملا امیدوارانه راهی شیراز شده بود، با 2 گل از مقاومت شکست خورد تا باز هم ابراهیم قاسمپور بحران را در نزدیکی خود ببیند.
رضا خالقی (46) و هاشم بیگ زاده (79) برای مقاومت گل زدند تا مقاومت از رده سیزدهم به خانه هشتم جدول منتقل شود.
تنها نکته جالب این بازی علاوه بر حضور حدود 6 هزار تماشاگر، تجلیل مقاومتی ها از قاسمپور بود. تیم شیرازی با مربیگری قاسمپور از لیگ 2 به لیگ یک صعود کرد.
شوک مثبت
برای ذوب وقتی یکی از مسوولان ذوب آهن می گوید بازیکنان ما پس از جدایی جورجوویچ از زندان گوانتانامو آزاد شده اند، به این معنی است که باید از ذوب در بازی با پیکان انتظار برد داشته باشیم. اتفاقی که دیروز با هدایت جمشید رشیدی در فولادشهر افتاد.
وحید امرایی (25) تنها گل بازی را برای تیم خود به ثمر رساند تا ذوب نسبت به خروج از محوطه خطر امیدوار شود.
پیروزی وینگو
بگوویچ که هفته گذشته بدجوری به قضاوت جهانبازی اعتراض داشت و برنامه 90 مشخص کرد اعتراضش چندان هم منطقی نبوده ، دیروز در ورزشگاه قدس همدان با نتیجه 3 بر 2 راه آهن را شکست داد تا کمی آرام بگیرد.
یدالله اکبری (14) ، مصطفی چترآبگون (44) و حنیف عمران زاده (60) برای پاس و سهراب انتظاری (36) و امین ترکاشوند (86) برای راه آهن گل زدند.
امان از استقلال
استقلال در روزی به تساوی رضایت داد که باز هم چند موقعیت گل توسط بازیکنان این تیم بخصوص آرش برهانی ، مجتبی جباری و فرهاد مجیدی به هدر رفت. اگرچه سعید خانی هم در نیمه اول 3 موقعیت مسلم ابومسلم را از دست داد؛ اما در هر حال حق استقلال بیش از تساوی بود. در این بازی ابومسلم سزاوارانه در برابر استقلال ایستاد و بازی پایاپای این تیم مقابل میزبان آبی پوش ، نشان داد ناصر شفق ، مدیر ابومسلم در انتخاب پرویز مظلومی به عنوان سرمربی جدید اشتباه نکرده است.
هر 2 گل این بازی با اشتباه دروازه بان ها از زاویه بسته به ثمر رسید. برای استقلال فرهاد مجیدی (8) و برای ابومسلم عرفان اولروم (70) گل زدند تا استقلال در حضور 50 هزار تماشاگر خودی به تساوی رضایت دهد. تنها نکته قابل ذکر این بازی هم حرکت عجیب محسن یوسفی در دقیقه 2+90 بود تا خداداد افشاریان هم بلافاصله به دلیل ضربه پای او به بازیکن خارجی ابومسلم با کارت قرمز پاسخ کار یوسفی را بدهد.
اعتراض مس
در حالی که حضور سپاهان در فینال لیگ قهرمانان آسیا و کسب جواز حضور این تیم در جام باشگاه های جهان ، همه هواداران فوتبال را در ایران ذوق زده کرد، مسوولان باشگاه مس اعتراض خود را به تصمیم جدید سازمان لیگ اعلام کردند و امروز هم نامه آنها به فدراسیون می رود.
ساکت پس از صعود سپاهان به فینال لیگ قهرمانان آسیا، در ابوظبی با علی آبادی (که میهمان ویژه بازی سپاهان و الوحده بود) درباره فشردگی برنامه بازیهای سپاهان در لیگ برتر ایران صحبت کرد و موافقت او را برای لغو بازی فردا با مس گرفت ؛ اما لغو این بازی زیاد به مذاق کرمانی ها خوش نیامد. طبق برنامه جدید، فردا فقط بازی سایپا و برق در کرج برگزار می شود.