در رزمایش مدیریت بحران اردبیل؛

ارزیابی آمادگی مدیریت بحران میراث فرهنگی

رزمایش مدیریت بحران در میراث فرهنگی اردبیل به مناسب روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی با هدف سنجش آمادگی و ارتقا توانمندی نیرو‌های عملیاتی و فنی برگزار شد.
رزمایش مدیریت بحران در میراث فرهنگی اردبیل به مناسب روز جهانی بنا‌ها و محوطه‌های تاریخی با هدف سنجش آمادگی و ارتقا توانمندی نیرو‌های عملیاتی و فنی برگزار شد.
کد خبر: ۱۵۰۰۱۳۸

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، از اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، مدیرکل این اداره کل روز شنبه در بازدید از رزمایش آمادگی مدیریت بحران آثار تاریخی در بنای تاریخی بقعه شیخ جبرائیل کلخوران اظهار کرد: بنا‌های تاریخی به عنوان نماد‌های هویتی کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و حفظ و نگهداری آن‌ها علاوه بر دستگاه‌های مسئول برای همگان لازم است.

حسن محمدی ادیب افزود: حفاظت از بنا‌های تاریخی در مواقع بحرانی و وقوع بلایای طبیعی نیازمند همراهی دستگاه‌های مدیریت بحران و آگاه‌سازی جوامع محلی است و رزمایش امروز همزمان با سراسر کشور با این هدف برگزار شد.

او ادامه داد: دستگاه‌های مختلف مرتبط با مدیریت بحران مانند آتش‌نشانی، اورژانس، نیروی انتطامی، هلال احمر، راه و شهرسازی، ادارات برق، آب و یگان حفاظت میراث‌فرهنگی در این رزمایش حاضر شده و همکاری کردند و چگونگی عملکرد آن‌ها در مواقع بحران، با ایجاد تهدیدات فیزیکی فرضی ارزیابی شد.

وی تصریح کرد: این رزمایش به صورت ویدیو کنفرانس با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و به صورت همزمان در بیش از ۱۰ استان کشور برگزار شد و نیرو‌های یگان حفاظت میراث فرهنگی استان اردبیل در کنار سایر نیرو‌ها به سرعت وارد عمل شده و اقدامات لازم برای صیانت از ابنیه تاریخی را عملیاتی کردند.

طبق اعلام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، ۲ اثر مجموعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی و کاروانسرای سنگی صائین از این استان در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد و ۹۰۵ اثر غیرمنقول شامل ۱۱۳ بنای تاریخی و ۷۹۲ محوطه تاریخی، ۷۸ اثر منقول تاریخی فرهنگی، ۷۲ اثر ناملموس فرهنگی و ۲۸ اثر طبیعی از استان اردبیل در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

استان اردبیل با آثار تاریخی قابل تامل در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و به لحاظ جاذبه‌های میراث فرهنگی، جزو مقاصد اصلی گردشگران داخلی و حتی خارجی محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها