ارتش از سامانۀ پدافند لیزری خود رونمایی کرد

رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش از بامداد امروز در مناطق پدافندهوایی غرب و شمال آغاز شده و برای نخستین‌بار ارتش از سامانۀ پدافند لیزری خود رونمایی کرد.
رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش از بامداد امروز در مناطق پدافندهوایی غرب و شمال آغاز شده و برای نخستین‌بار ارتش از سامانۀ پدافند لیزری خود رونمایی کرد.
کد خبر: ۱۴۸۹۶۲۵

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فارس، رزمایش اقتدار پدافند هوایی ۱۴۰۳ ارتش با محوریت نیروی پدافند هوایی ارتش، از بامداد امروز (یکشنبه) در مناطق پدافندهوایی غرب و شمال آغاز شده و سامانه‌های مختلفی در آن ایفای نقش خواهند کرد.

در این رزمایش ارتش برای نخستین‌بار از سامانۀ پدافند لیزری خود با عنوان سامانه سراج رونمایی کرد.
 
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration 0:00
Loaded: 0%
0:00
Progress: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
 
1x
تعداد بازدید : 4
 
نیروی پدافند هوایی ارتش در این رزمایش با بکارگیری سازمان رزم در اختیار، از مناطق مهم و حساس تحت مسولیت و مراکز ماموریتی، در برابر حملات شبیه‌سازی شده هوایی و موشکی با انجام مراحل کشف، شناسایی، رهگیری، درگیری و انهدام دشمن فرضی، تحت هدایت شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور اقدام و عملیات آفندی دشمن در مناطق فردو و خنداب را دفع می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

حجت‌الاسلام سید کاظم سید باقری، معتقد است گفتمان مقاومت یک آرمان فراگیر اسلامی و انسانی است که فراتر از مرز‌ها و فرقه‌ها حرکت می‌کند 

وقتی خورشید در غزه طلوع می‌کند

نیازمندی ها