به گزارش
جام جم آنلاین،برداشت به یا همان هیوا از اول مهر از 366 هکتار باغ شهرستان گیوی آغاز شده ست.
امسال پیش بینی می شود بیش از سه هزار و 500 تُن به (هیوا) از باغات این شهرستان برداشت شود.
برداشت به (هیوا) از باغات شهر گیوی
آب و هوا، اقلیم، ارتفاع از سطح دریا، باغداران کاربَلَد و همچنین سلامت و بهداشت خاک و آب گیوی چای از عوامل مهم در پرورش و تولید میوه به باکیفیت می باشد.
۱۶ رَقم از میوه "به" در شهر گیوی تولید میشود که یکی از غالبترین ارقام این میوه مرغوب و خاص رقم "حاج آقاکیشی" است که خود شامل انواعی از جمله "اَمرودی"، "آلمایی" و "قلعه ای" که از برترین ارقام از میوه "به" است.
"دُم سیاه"، "آجی شیرین"، "خاچا شیرین"، "آق هیوا" (تُرش سفید)، "تُرش معمولی"، "تُرش دیررس"، "مَلَسی" و "آمرودی معمولی" نیز از دیگر ارقام این میوه است.