
به گزارش جام جم آنلاین همدان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سلمان امیری بیان کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت طلافروشی در بازار زرگرهای شهر همدان که منجر به قتل صاحب طلافروشی شد بررسی موضوع و دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستورکار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش های شبانه روزی، اشراف اطلاعاتی و تحقیقات میدانی ماموران پلیس آگاهی استان همدان سرانجام قاتل در استان هرمزگان شناسایی و روز گذشته در یک عملیات ضربتی دستگیر شد.
فرمانده انتظامی استان همدان اضافه کرد: ماموران در حال انجام مقدمات انتقال قاتل به استان هستند که پس از تکمیل تحقیقات درباره علت و انگیزه قتل و جزییات پرونده اطلاع رسانی لازم صورت می گیرد.
ساعت هشت صبح، 30 آبان سال جاری چند فرد مسلح وارد یک طلا فروشی شده و پس از مقاومت صاحب زرگری به ناحیه دست و پای او شلیک کردند.
سارقان اقدام به بستن دهان طلا فروش ۴۶ سال کرده و با استفاده از بند کفش او را خفه و به قتل رسانده و زیور آلات این مغازه را به سرقت بردند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد