پودینگ کدو حلوایی یک دسر پاییزی است که به راحتی و در حدود یک ساعت آماده شده و باتوجه به خواص فراوان آن یک گزینه عالی برای روزهای سرد پاییز است.
کد خبر: ۱۳۸۶۲۰۷
نویسنده مژده مظهری

چه لازم داریم:

1-پوره کدو حلوایی: نصف لیوان

2-شیر: 2لیوان

3- تخم مرغ: یک عدد

4-وانیل: نوک قاشق غذاخوری

5- دارچین: یک قاشق چایخوری

6- نشاسته ذرت: 2قاشق غذاخوری

7- شکر: 4قاشق غذاخوری

8-خامه صبحانه برای تزیین: 2 قاشق غذاخوری

چطور درست کنیم؟

شیر و تخم ‌مرغ را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. شکر و نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و مخلوط کرده و ترکیب شیر و تخم‌ مرغ را کم‌کم به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا یک‌ دست شود. مخلوط را روی شعله ملایم گذاشته و مدام هم می‌زنیم تا جوش بیاید بعد از اینکه به این مرحله رسید چند دقیقه روی حرارت ملایم آن را هم می‌زنیم تا کمی غلیظ شود. پوره کدو حلوایی را که از قبل آماده کرده‌ایم(پوست و تخمه‌های کدوحلوایی را گرفته، آب‌پز یا بخارپز کرده و با گوشت‌کوب برقی پوره می‌کنیم) و دارچین و وانیل را در یک‌ کاسه ریخته و مخلوط‌ کرده و به ترکیب نشاسته‌ اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم هم می‌زنیم تا به غلظت مناسب برسد سپس دسر را تا وقتی گرم است در ظرف مورد نظر ریخته و وقتی خنک شد روی آن را با خامه صبحانه و دارچین تزیین کرده و با چای یا هر نوشیدنی گرمی سرو می‌کنیم.

منبع: جام‌جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها