چه لازم داریم:
1-پوره کدو حلوایی: نصف لیوان
2-شیر: 2لیوان
3- تخم مرغ: یک عدد
4-وانیل: نوک قاشق غذاخوری
5- دارچین: یک قاشق چایخوری
6- نشاسته ذرت: 2قاشق غذاخوری
7- شکر: 4قاشق غذاخوری
8-خامه صبحانه برای تزیین: 2 قاشق غذاخوری
چطور درست کنیم؟
شیر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم. شکر و نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه کوچک ریخته و مخلوط کرده و ترکیب شیر و تخم مرغ را کمکم به آن اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یک دست شود. مخلوط را روی شعله ملایم گذاشته و مدام هم میزنیم تا جوش بیاید بعد از اینکه به این مرحله رسید چند دقیقه روی حرارت ملایم آن را هم میزنیم تا کمی غلیظ شود. پوره کدو حلوایی را که از قبل آماده کردهایم(پوست و تخمههای کدوحلوایی را گرفته، آبپز یا بخارپز کرده و با گوشتکوب برقی پوره میکنیم) و دارچین و وانیل را در یک کاسه ریخته و مخلوط کرده و به ترکیب نشاسته اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا به غلظت مناسب برسد سپس دسر را تا وقتی گرم است در ظرف مورد نظر ریخته و وقتی خنک شد روی آن را با خامه صبحانه و دارچین تزیین کرده و با چای یا هر نوشیدنی گرمی سرو میکنیم.
منبع: جامجم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد