برپایی اردوی آماده سازی حدادی در آمریکا

پرتابگر دیسک کشورمان برای شرکت در ۲ مسابقه بین المللی اواخر اردیبهشت راهی آمریکا می‌شود.
کد خبر: ۱۳۶۲۳۳۲

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران ، احسان حدادی پرتابگر دیسک کشورمان درباره وضعیتش گفت: طبق برنامه تصمیم دارم، ابتدا در مسابقات آغاز فصل پرتاب کنم تا میزان آمادگی بدنی خودم را بسنجم و بعد از آن  برای برگزاری اردوی ۱۵ روزه و همچنین شرکت در ۲ مسابقه بین‌المللی در اواخر اردیبهشت به کشور آمریکا خواهم رفت. همچنین پیش از شروع بازی‌های آسیایی هم به احتمال زیاد در اواخر فصل تابستان برای برگزاری اردویی به یکی از کشور‌های اروپایی خواهم رفت تا هم در آنجا مسابقه دهم و هم تمریناتم را دنبال کنم.

احسان حدادی با وجود مصدومیت در المپیک ۲۰۲۰ توکیو شرکت کرد که در همان مرحله مقدماتی با قرار گرفتن در رتبه ۲۶ از دور رقابت‌ها کنار رفت. حدادی  قرار است با  حمایت فدراسیون دو و میدانی در  اردو‌های داخلی و خارجی شرکت کند تا با آمادگی بالایی در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو حضور یابد.  

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها