سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

با مرگ ۱ کرونایی دیگر مجموع جانباختگان استان به ۲۹۰۳ نفر رسید

سخنگوی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

با مرگ ۲ کرونایی دیگر مجموع جانباختگان استان به ۲۹۰۹ نفر رسید

مهدی محمدی اظهار کرد: در شبانه‌روز ۱۲ بیمار مثبت بستری و ۱۵ بیمار مثبت سرپایی مبتلا به کرونا در سطح استان شناسایی شدند.
کد خبر: ۱۳۵۲۲۳۷

به گزارش جام جم آنلاین کرمانشاه؛ رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه در شبانه‌روز گذشته ۲ مورد از فوت با تشخیص قطعی ابتلا به کرونا در استان ثبت شده است  گفت:مجموع جان‌باختگان در این استان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون به ۲۹۰۹ نفر رسیده است.

 

وی اظهار داشت: هم‌اکنون ۱۵۲ بیمار کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان بستری هستند. ازاین تعداد برای ۹ نفر( رمدسیویر) تزریق شد.

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم‌ پزشکی کرمانشاه اضافه کرد: از این تعداد، ۴۴ نفردر بخش مراقبت‌های ویژه بستری شده‌اند و حال ۱۰ نفر هم وخیم است.

وی یادآور شد: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ نفر در مراکز درمانی استان با علایم بیماری کرونا بستری  و ۵۴ نفر هم پس از بهبودی از بیمارستان ترخیص شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها