مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل :
فلفل سبز تند: ۵۰۰ گرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: به مقدار لازم
سیر: ۱ بوته
ترخون و نعناع: چند شاخه
طرز تهیه ترشی فلفل :
۱. سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط میکنیم و میجوشانیم. آب جوشیده را میگذاریم سرد شود، فلفلها را هم میشوییم و سه روز در آب نمک میگذاریم بماند.
۲. بعد از سه روز فلفلها را آبکش میکنیم تا آبشان گرفته بشه سیر را حبه حبه پاک میکنیم.
۳. نعناع و ترخون را هم پاک میکنیم و میشوییم و میگذاریم حتما آبشان برود و خیس نباشد.
۴. ظرف مناسب شیشهای را در نظر میگیریم و یک ردیف فلفل در آن میگذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگر میگذاریم. به همین ترتیب تا تمام فلفلها و موادمان پر شود.
۵. بعد شیشه را با سرکه پر میکنیم. یک روز در شیشه را باز میگذاریم و بعد از یک روز در را محکم میبندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.
منبع: ایرنا
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر