مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل :
فلفل سبز تند: ۵۰۰ گرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: به مقدار لازم
سیر: ۱ بوته
ترخون و نعناع: چند شاخه
طرز تهیه ترشی فلفل :
۱. سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط میکنیم و میجوشانیم. آب جوشیده را میگذاریم سرد شود، فلفلها را هم میشوییم و سه روز در آب نمک میگذاریم بماند.
۲. بعد از سه روز فلفلها را آبکش میکنیم تا آبشان گرفته بشه سیر را حبه حبه پاک میکنیم.
۳. نعناع و ترخون را هم پاک میکنیم و میشوییم و میگذاریم حتما آبشان برود و خیس نباشد.
۴. ظرف مناسب شیشهای را در نظر میگیریم و یک ردیف فلفل در آن میگذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگر میگذاریم. به همین ترتیب تا تمام فلفلها و موادمان پر شود.
۵. بعد شیشه را با سرکه پر میکنیم. یک روز در شیشه را باز میگذاریم و بعد از یک روز در را محکم میبندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند
گفتوگو با افسانه حسامیفرد، اولین کوهنورد زن تاریخساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت هزاریها
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم