مواد لازم برای تهیه ترشی فلفل :
فلفل سبز تند: ۵۰۰ گرم
سرکه: ۱ لیتر
نمک: به مقدار لازم
سیر: ۱ بوته
ترخون و نعناع: چند شاخه
طرز تهیه ترشی فلفل :
۱. سه لیتر آب را با سه قاشق نمک مخلوط میکنیم و میجوشانیم. آب جوشیده را میگذاریم سرد شود، فلفلها را هم میشوییم و سه روز در آب نمک میگذاریم بماند.
۲. بعد از سه روز فلفلها را آبکش میکنیم تا آبشان گرفته بشه سیر را حبه حبه پاک میکنیم.
۳. نعناع و ترخون را هم پاک میکنیم و میشوییم و میگذاریم حتما آبشان برود و خیس نباشد.
۴. ظرف مناسب شیشهای را در نظر میگیریم و یک ردیف فلفل در آن میگذاریم و بقیه اقلام را یک ردیف دیگر میگذاریم. به همین ترتیب تا تمام فلفلها و موادمان پر شود.
۵. بعد شیشه را با سرکه پر میکنیم. یک روز در شیشه را باز میگذاریم و بعد از یک روز در را محکم میبندیم و بعد از حدود پانزده روز ترشی ما آماده است.
منبع: ایرنا
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد