طرز تهیه ترشی کلم قرمز :
۱. کلم قرمز را در مقدار لازم تهیه کنید، آن را خوب بشویید و بعد از اینکه کامل خشک شد به تکههای مساوی خرد کنید تا زیبایی ظاهری داشته باشد.
۲. سپس نمک را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا نمک به خرد کلمها برود.
۳. سپس در یک ظرف شیشهای قرار دهید و آن را پر کنید و سرکه را به آن اضافه کنید.
۴. دقت کنید که سرکه تا بالای شیشه را بگیرد و کلمها بیرون از سرکه نباشند.
۵. ظرفهای شیشهای بهترین گزینه برای نگهداری ترشی کلم قرمز فوری است؛ به هیچ وجه از ظرفهای پلاستیکی استفاده نکنید.
۶. از خریدن کلم نصف شده خودداری کنید، زیرا کلم به محض برش خوردن ویتامین C خود را از دست میدهد.
۷. کلم قرمز را هنگام مصرف بشویید و از شستن و نگهداری آن خودداری کنید.
۸. برای نگهداری کلم قرمز بدون شستن و خرد کردن، آن را در نایلون قرار داده و در یخچال نگهداری کنید.
۹. میتوان یک قاشق غذاخوری شکر به کلم قرمز افزود تا ترشی سرکه را تعدیل کند یا اینکه سرکه را با مقداری آب جوشیده و سرد شده مخلوط کنید.
۱۰. برخی افراد برای نرم شدن کلم قرمز با مقدار کمی آب آن را حرارت میدهند ولی این شیوه رنگ و مزه کلم را تغییر میدهد.
منبع: ایرنا
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با مصطفی محدثی خراسانی به مناسبت هفته کتاب
گفتوگوی «جامجم» با محمد شهبا، درباره موانع اقتباس سینمایی