به سختی فردی پیدا می‌شود که میرزا قاسمی دوست نداشته باشد. غذایی لذیذ که گیاهخواران و حتی افرادی که غذاهای گوشتی را ترجیح می‌دهند از این غذا با اشتیاق صحبت می‌کنند. تنها افرادی ممکن است با ایت غذا مشکل داشته باشند که بادمجان را دوست نداشته باشند.
به سختی فردی پیدا می‌شود که میرزا قاسمی دوست نداشته باشد. غذایی لذیذ که گیاهخواران و حتی افرادی که غذاهای گوشتی را ترجیح می‌دهند از این غذا با اشتیاق صحبت می‌کنند. تنها افرادی ممکن است با ایت غذا مشکل داشته باشند که بادمجان را دوست نداشته باشند.
کد خبر: ۱۳۳۴۵۰۱

به گزارش جام جم آنلاین، میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می‌شود.

در ادامه طرز تهیه میرزا قاسمی را به سبک مردم شهر رشت می‌خوانید.

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی :

سیر ۴ حبه

بادمجان ۶ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

گوجه فرنگی ۲ عدد

روغن مایع به اندازه کافی

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی :

۱. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.

۲. مرحله سخت کندن پوست بادمجان‌ها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را کاملا له کنید.

۳. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.

۴. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجه‌ها را اضافه کنید.

۵. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.

۶. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغ‌ها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.

منبع: ایرنا

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها