به گزارش جام جم آنلاین، میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو میشود.
در ادامه طرز تهیه میرزا قاسمی را به سبک مردم شهر رشت میخوانید.
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی سنتی :
سیر ۴ حبه
بادمجان ۶ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
روغن مایع به اندازه کافی
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی سنتی :
۱. پیش از هر کار بادمجان کبابی را روی گاز یا ذغال با شعله فراوان آماده کنید. در حالتی که پوست آن بسوزد و داخل آن نرم شود.
۲. مرحله سخت کندن پوست بادمجانها است. پوست آنها را بگیرید و با گوشت کوب برقی یا دستی آنها را کاملا له کنید.
۳. گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را جدا کنید.
۴. سیر رنده شده را در یک ماهیتابه با روغن تفت دهید و به آن گوجهها را اضافه کنید.
۵. بادمجان میکس شده را به مواد ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید. به آن نمک، فلفل سیاه اضافه بزنید.
۶. در ماهیتابه دیگر روغن بریزید و تخم مرغها را در آن بشکنید و به مواد میرزاقاسمی را به آن اضافه کنید.
منبع: ایرنا
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد