به گزارش جام جم آنلاین، تاکو انواع مختلفی دارد، اما چیزی که در بین همه آنها مشترک است نان ترتیلا است. نان ذرت یا ترتیلا شبیه نان لواش ایرانی است.
برای تهیه یک تاکوی خوشمزه باید نان را به صورت استوانه درآورده و با مواد دلخواه سرو کنید. روی این غذا یک سس لذیذ نیز ریخته میشود که میتواند سس سالسا یا آووکادو باشد.
مواد لازم برای تهیه تاکو :
خامه ترش کمچرب: ۱.۴ فنجان
آب لیموترش: ۲ قاشق
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل سبز: ۱ عدد
کلم قرمز خردشده: ۱.۳ عدد
پیاز کوچک اسلایس شده: ۴ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق
ماهی تیلاپیا فیله شده: ۵۰۰ گرم
نان ترتیلا: ۸ عدد
گشنیز خردشده: ۱.۲ فنجان
طرز تهیه و دستور پخت تاکو :
۱. یک کاسه بزرگ بردارید و در آن خامه ترش و آبلیمو ترش بریزید و با هم مخلوط کنید. به آنها نمک و فلفل اضافه کرده و نیمی از مواد را در کاسهای دیگر بریزید.
۲. نصف یک عدد فلفل سبز را خرده کرده و همراه با پیاز و کلم قرمز داخل یکی از کاسههای حاوی مواد اولیه ریخته و با هم حسابی مخلوط کنید.
۳. در یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و آن را روی حرارت ملایم داغ کنید.
۴. نصف دیگر فلفل سبز را در آن خرد کنید. تکههای ماهی را در نمک و فلفل مزه دار کنید.
۵. ماهیها را در تابه سرخ کنید. نانها را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر گرم کنید.
۶. در این مرحله ماهیها را در نانهای ترتیلا قرار دهید.
۷. در هر نان مقداری کلم خامهای بریزید.
۸. گشنیزهای خردشده را در مقداری از خامه اضافی بریزید و همراه با تاکوها سرو کرده و نوش جان کنید.
ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد