به گزارش جام جم آنلاین، سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفتهای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذابتر است.
عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار میدهد و طعم جذابی را خلق میکند.
مواد لازم برای سالاد پیازچه:
سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: ۳ لیوان
سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: ۲ لیوان
خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان
پیازچه نگینی خرد شده: ۱ لیوان
شوید خرد شده: سه چهارم لیوان
ماست خامهای: نصف لیوان
طرز تهیه و دستور پخت سالاد پیازچه:
۱. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.
۲. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامهای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
۳. سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.
فوت و فنها:
- میتوانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.
- به جای سینه مرغ میتوانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.
- وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث میشود تا سس بیشتری مصرف کنید.
منبع: ایرنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: