jamejamsara
سرا آشپزی کد خبر: ۱۳۱۵۹۹۸   ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۰  |  ۲۱:۲۲

حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، حالا که فصل توت سیاه رسیده بهترین فرصت است تا مربای آن را درست و صبحانه‌های جذابی را آماده کنیم.

مواد لازم برای تهیه مربای توت سیاه:
توت سیاه: یک کاسه شکر:  یک کاسهآب: یک و نیم کاسه 
طرز تهیه و دستور پخت مربای توت سیاه:
۱. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه‌های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت‌ها بگیرد. سپس زیر آن را خاموش کنید و اجازه بدهید سرد شود و داخل ظروف در دار داخل یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر

گفتگو

بیشتر

پیشنهاد سردبیر

بیشتر

پیشخوان

بیشتر

نیازمندی ها