به گزارش جام جم آنلاین، دکتر محمدصفریان با اشاره به اینکه بعد از ماه رمضان نظم خواب و خوراک به وضعیت قبلی باز می گردد ، از همین رو باید مثل ایام دیگر سال اصول تغذیه سالم رعایت شود، خاطر نشان کرد: افرادی که عادت داشتند در بازه زمانی غروب تا سحر وعده های افطار، شام و سحری میل کنند باید مصرف غذا را به صورت متعادل بین سه وعده تقسیم کنند.
وی بیان کرد: احساس گرسنگی و تشنگی که در طول ایام ماه مبارک رمضان تجربه شده است می تواند تمرینی برای دوری از پر خوری باشد.
دکتر صفریان با بیان اینکه از مصرف غذاهای چرب و شور باید پرهیز شود و به صورت تدریجی فعالیت بدنی باید افزایش یابد، گفت: در ماه مبارک رمضان به دلیل جلوگیری از تشنگی و عطش در طی روز فعالیت جسمی کاهش نسبی پیدا کرده که این میزان فعالیت و همچنین رعایت موارد تغذیه ای باید به صورت تدریجی به شکل عادی خود برگردد.
رئیس دانشکده بهداشت مشهد با اشاره به اینکه بهره مندی از غذاهای سالم و پرهیز از فست فود ها در حفظ سلامتی بدن نقش تعیین کننده ای دارد، بیان کرد: پرخوری بعد از ماه رمضان زمینه افزایش وزن بدن را فراهم می کند که با خطراتی برای فرد همراه است از همین رو رعایت تعادل و تنوع غذایی و افزایش فعالیت جسمانی باید در دستور کار همگان قرار گیرد.
منبع: بهداشت نیوز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد