به گزارش جام جم آنلاین، برخی افراد تمایل دارند تا در غذاهایشان از فلفل تند استفاده کنند و یا حتی برخی دوست دارند تا فلفل را به صورت خام مصرف کنند.
فلفل سبز تند یکی از طعم دهندههایی است که طرفداران فراوانی در سراسر جهان دارد.
فلفل سبز تند دارای فواید متنوعی برای سلامتی و زیبایی است که در این گزارش به مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد:
از آنجا که فلفل سبز تند سرشار از ویتامین A است، مصرف منظم آن میتواند از بروز بیماریهای چشمی که ممکن است با افزایش سن ظاهر شوند، جلوگیری کرده و احتمال بروز آنها، به خصوص آب مروارید را کاهش دهد.
یکی از مزایای فلفل سبز تند این است که وقتی به طور منظم به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف میشود، ممکن است اثرات مثبت چشمگیری روی پوست بگذارد.
این به آن دلیل است که فلفل سبز تند حاوی درصد بالایی از مواد مغذی به ویژه ویتامین C است که به موارد زیر کمک میکند:
- تحریک تولید کلاژن وتجدید سلولهای پوستی
- درمان آکنه و جلوگیری از بروز جوش در آینده
- جلوگیری از چین و چروک و علائم پیری
خوردن فلفل سبز تند میتواند به دلایل زیر به شما در کاهش وزن کمک کند:
- این ماده حاوی کپسایسین است که با افزایش اندک دمای داخلی بدن، به تسریع روند متابولیسم بدن کمک میکند.
- عطر و طعم تند آن باعث میشود که یک اشتها آور طبیعی باشد.
- حاوی مقدار کمی کالری است.
یکی از فواید فلفل سبز تند این است که میتواند به درمان میگرن کمک کند؛ چرا که این ماده غذایی سرشار از کپسایسین است که ممکن است برای انواع درد، از جمله سردرد، اثر آرام بخشی داشته باشد.
ماده کپسایسین که به میزان زیادی در فلفل سبز تند یافت میشود، ممکن است فواید زیادی در مورد جلوگیری از سرطان داشته باشد، زیرا این ماده میتواند از رشد و تقسیم سلولهای سرطانی جلوگیری کند.
۶- تقویت فولیکولهای مو و به طور کلی بهبود سلامت مو
۷- افزایش روحیه انسان
۸- تقویت سیستم ایمنی بدن و مبارزه با عفونتهای مختلف.
۹- درمان یبوست
۱۰ درمان سرماخوردگی و تسکین علائم آن
فلفل سبز تند دارای مواد مغذی فراوانی است؛ فلفل سبز تند به خصوص از نوع «هالاپینو» دارای طیف گوناگونی از ویتامینها و مواد معدنی و مغذی به مانند ویتامین B۶، ویتامین K، فولیک اسید، منگنز، مس، آهن و منیزیم است.
اگرچه فواید فلفل سبز بسیار است، اما برخی از آسیبهای احتمالی را دارد که باید قبل از شروع به خوردن، از آنها آگاه بود.
۱- عوارض ناخوشایند در صورت مصرف بیش از حد، مانند: درد شدید، عفونت، تورم و قرمزی پوست.
۲- مشکلات مختلف گوارشی مانند: اسهال، درد معده، تحریک روده بزرگ و سوزش سر دل.
۳- تأثیر منفی بر گیرندههای عصبی، که ممکن است در طولانی مدت منجر به کاهش توانایی احساس درد شود.
۴- مسمومیت سالمونلا، چرا که برخی از انواع فلفل سبز، به ویژه نوع هالاپینو، ممکن است آلوده به سالمونلا باشد. سالمونلا یک باکتری باسیل گرم منفی است.
۵- فلفل سبز تند برای برخی گروهها مانند زنان باردار، کودکان و افراد مبتلا به بیماری در سیستم ایمنی بدن مناسب نیست.
منبع: باشگاه خبرنگاران
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد