به گزارش جام جم آنلاین، سیده زهرا شریعت پناهی یبوست را یکی از مشکلات بسیار شایع در ماه رمضان به دلیل کاهش دریافت مایعات عنوان کرد و گفت: بهترین راهکار برای پیشگیری از این عارضه مصرف غذاهای حاوی فیبر در وعدههای سحر، افطار و شام است.
وی افزود: مصرف همان دو تا سه واحد میوه و سبزی که قبلاً توصیه کردیم، میتواند میزان فیبر مورد نیاز دستگاه گوارش را تأمین کند اما باید میزان مایعات مورد نیاز نیز پس از افطار تا سحر مصرف شود.
دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: روزه داران باید در فاصله زمانی پس از افطار تا سحر حداقل ۸ لیوان مایعات بنوشند که چهار لیوان آن حتماً باید آب باشد و بقیه میتواند آب میوه، شیر، چای و…، تأمین شود که از ایجاد یبوست جلوگیری میکند.
منبع: مهر
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
در گفتوگو با حسن هانیزاده مطرح شد:
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد مؤتمن، در باب کتابخوانی و بازیگریاش در فیلم «خاطرات بندباز»
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد