به گزارش جام جم آنلاین، سیده زهرا شریعت پناهی یبوست را یکی از مشکلات بسیار شایع در ماه رمضان به دلیل کاهش دریافت مایعات عنوان کرد و گفت: بهترین راهکار برای پیشگیری از این عارضه مصرف غذاهای حاوی فیبر در وعدههای سحر، افطار و شام است.
وی افزود: مصرف همان دو تا سه واحد میوه و سبزی که قبلاً توصیه کردیم، میتواند میزان فیبر مورد نیاز دستگاه گوارش را تأمین کند اما باید میزان مایعات مورد نیاز نیز پس از افطار تا سحر مصرف شود.
دانشیار گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: روزه داران باید در فاصله زمانی پس از افطار تا سحر حداقل ۸ لیوان مایعات بنوشند که چهار لیوان آن حتماً باید آب باشد و بقیه میتواند آب میوه، شیر، چای و…، تأمین شود که از ایجاد یبوست جلوگیری میکند.
منبع: مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید