به گزارش جام جم آنلاین ، بسیاری از افراد نسبت به اسفناج مقاومت دارند و طعم آن را دوست ندارند. اما با ترفندهایی می توان یک خوراکی خوشمزه با اسفناج درست کرد.
در ادامه با طرز تهیه اسفناج خامه ای که بسیار خوشمزه و دلپذیر است آشنا می شویم.
موارد مورد نیاز:
حدود 300 گرم اسفناج تازه و خرده شده
یک چهارم فنجان خامه س
یک چهارم فنجان خامه
2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده
3 قاشق غذاخوری پیاز سفید خرد شده
6 برش پنیر پروولون (پنیری طلایی رنگ و براق که بافت آن نرم و دارای عطر و طعم دلپذیری است)
یک دوم فنجان پنیر پارمزان تازه رنده شده (یکی از مشهورترین پنیرهای ایتالیایی)
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
مرحله یک
ابتدا یک ماهی تابه متوسط را با شعله گاز گرم کنید سپس اسفناج را داخل آن بریزید و بگذارید بپزد. مدام آن را هم بزنید. بعد از آن اسفناج را از ماهی تابه بیرون بیاورید و داخل یک آبکش بریزید تا خوب آبگیری شود. تا می توانید آب را بگیرید.
مرحله دو:
کره را با حرارت ملایم در ماهی تابه تفت بدهید. مقداری سیر و پیاز اضافه کنید و سپس به مدت 5 دقیقه آن را هم بزنید تا خوب طبخ شود.
اسفناج را به این ترکیب اضافه کنید و سپس خامه را هم به آن بزنید. پنیر پروولون را روی آن بریزید و همچنان هم بزنید. وقتی پنیر پرولون ذوب شد ، پنیر پارمزان را اینبار اضافه کنید و به پختن ادامه دهید و باز هم هم بزنید تا غلیظ شود. نمک و فلفل را مزه دار کنید و این غذا را به صورت گرم سرو کنید.
ارزش غذایی:
244 کالری، پروتئین 9.1 گرم؛ کربوهیدرات 5.3 گرم؛ چربی 21.6 گرم؛ کلسترول 68.2 میلی گرم، سدیم 321.9 میلی گرم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد