سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
برای تهیه این حمص ابتدا چغندرها را پوست گرفته، بخارپز کنید و پس از آن لبوها را ریز خرد کنید.
لبو، ارده، آب لیموترش، سیر، زیره و نمک را در غذاساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.
در حالیکه غذاساز در حال مخلوط کردن مواد است، روغن زیتون را کمکم به مخلوط اضافه کنید و آن را آنقدر مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود. ترکیب کامل مواد تقریبا پنج دقیقه زمان میبرد اما در صورتی که حمص شما کاملا یکدست نشده بود، این کار را برای مدت زمان بیشتری ادامه دهید.
مخلوط تهیه شده را کمی مزه کنید و با توجه به سلیقه خود روغن زیتون، فلفل، سیر و یا آب لیموترش بیشتری به آن اضافه کنید.
دیپ آماده شده را در یک کاسه بریزید و با انواع سبزیجات مثل جعفری تازه، لیمو و یا آجیل تزیین کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت