حمص لبو یک پیش غذای خوش رنگ و خوشمزه

طرز تهیه حمص لبو

حمص لبو پیش‌غذایی با ترکیب رنگ صورتی و قرمز است که ادویه‌های طعم‌دهنده متنوعی دارد. شما می‌توانید این پیش‌غذای سالم را به عنوان دیپ در کنار کراک، چیپس و غیره سرو کنید.
کد خبر: ۱۲۹۹۲۱۵

طرز تهیه حمص لبوبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله

مواد لازم برای تهیه حمص لبو
چغندر(سایز متوسط)چهار تا پنج عدد
روغن زیتوندو قاشق غذاخوری
اردهدو قاشق غذاخوری
آب لیمو‌ترشدو قاشق غذاخوری
سیر(ریز خرد شده)یک عدد
زیرهیک قاشق چای‌خوری
نمکنصف قاشق چای‌خوری
فلفل سیاهیک چهارم قاشق چای‌خوری
طرز تهیه حمص لبو
طرز تهیه حمص لبو
مرحله اول

برای تهیه این حمص ابتدا چغندرها را پوست گرفته، بخارپز کنید و پس از آن لبوها را ریز خرد کنید.

مرحله دوم

لبو، ارده، آب لیموترش، سیر، زیره و نمک را در غذاساز بریزید و مواد را خوب مخلوط کنید.

مرحله سوم

در حالی‌که غذاساز در حال مخلوط کردن مواد است، روغن زیتون را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و آن را آنقدر مخلوط کنید تا کاملا نرم و یک‌دست شود. ترکیب کامل مواد تقریبا پنج دقیقه زمان می‌برد اما در صورتی که حمص شما کاملا یک‌دست نشده بود، این کار را برای مدت زمان بیشتری ادامه دهید.

مرحله چهارم

مخلوط تهیه شده را کمی مزه کنید و با توجه به سلیقه خود روغن زیتون، فلفل، سیر و یا آب‌ لیمو‌ترش بیشتری به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم

دیپ آماده شده را در یک کاسه بریزید و با انواع سبزیجات مثل جعفری تازه، لیمو و یا آجیل تزیین کنید.

نکات طرز تهیه حمص لبو
  • می‌توانید این دیپ خوشمزه را تا پنج روز در یخچال و در ظرف در بسته نگه دارید.
  • در صورتی که به غذاساز دسترسی ندارید از مخلوط‌کن استفاده کنید.
  • حمص لبو زمانی که در یخچال می‌ماند غلیظ می‌شود، هنگام سرو حمص می‌توانید آن را با یک قاشق غذاخوری آب سرد هم بزنید تا کمی رقیق شود. این کار باعث می‌شود که دیپ ما دقیقا به غلظت اولیه برگردد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها