
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
برای شروع چوب کرفس، گوجه فرنگی، قارچ، برگ جعفری و فلفل قرمز را خوب بشویید و داخل آبکش بریزید تا خشک شوند. پیاز را هم پوست بگیرید و آب بزنید.
سپس، ساقه کرفس، سیر، پیاز و فلفل قرمز را به صورت ریز خرد کنید و گوجه فرنگی را به طور متوسط خرد کنید. قارچ را هم به صورت ورقهای خرد کنید.
مقداری روغن داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شوند. قارچ خرد شده را به مدت سه دقیقه روی حرارت زیاد تفت دهید تا طلاییرنگ شود. سپس سیر را اضافه کنید و حدود یک دقیقه مواد را با هم تفت دهید. قارچ و سیر تفت داده شده را همراه برگ جعفری داخل یک کاسه کنار قرار دهید.
پیاز و کرفس را به باقیمانده روغن داخل تابه اضافه کنید و حدود پنج دقیقه تفت دهید تا کمی رنگ بگیرند.
در این مرحله گوجه فرنگی، فلفل قرمز و به اندازه لازم نمک را به پیاز و کرفس داخل تابه اضافه کنید و در تابه را ببندید تا مواد روی حرارت کم حدود 10 دقیقه بجوشند و لعاب بندازند.
در این حین یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. اسپاگتیها را همراه مقداری روغن و نمک داخل آب جوش بریزید و چند دقیقه بجوشانید تا کاملا نرم شوند. سپس آبکش کنید تا کاملا آبشان گرفته شود.
یک ظرف مناسب برای سرواسپاگتی بردارید و اسپاگتیها را داخل ظرف بریزید. سسی که آماده کردید را همراه قارچ و سیر و برگهای جعفری روی اسپاگتی ریخته و نوش جان کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حجتالاسلام دکتر حسن رضاییمهر، استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم از مهمترین نقش رئیس مکتب جعفری میگوید