اجرای برنامه درسی ملی در سال 86

ایسنا: دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با اعلام این که نقاط ضعف و قوت آیین نامه اجرایی مدارس پس از گذشت چند سال از اجرا، مشخص و اکنون در کمیسیون های آموزش و پرورش در دست بازنگری و اصلاح است ، خبر داد: برنامه درسی ملی سال 86اجرایی می شود.
کد خبر: ۱۲۹۸۳۱

محمدیان در گفتگو با ایسنا با بیان این که سال گذشته برای اولین بار کتابهای درسی از نظر محتوا با اهداف و برنامه ها تطبیق داده شد، اظهار کرد: بر این اساس برای تولید هر کتاب درسی باید چارچوب های تعیین شده ای در نظر گرفته شود و پس از تولید، کتابها در شورای عالی آموزش و پرورش بررسی شود.
وی گفت: تاکنون نظارت و تغییرات در کتابهای درسی از سوی شورای عالی آموزش و پرورش تنها در حد اصلاح بوده ؛ اما در آینده این تغییرات بنیادی است.
دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش طرح «جمعه با مدرسه» را نیز جزیی از طرح مدرسه زندگی دانست و بیان کرد: دانش آموزان و معلمان برای انجام بسیاری از فعالیت های ورزشی - پرورشی و حتی برگزاری جلسات گفتگوی خود در ساعاتی جز ساعات مدرسه با مشکل مکان مواجه اند و در این شرایط این سوال مطرح شد که آیا مدارس باید فقط از ساعت 8صبح تا 12یا یک بعد از ظهر باز باشد، بر این اساس به این نتیجه رسیدیم که باید امکان استفاده 24ساعته از فضای مدارس ایجاد شود.
وی با بیان این که از زمان فعال شدن معاونت پرورشی ، طرحها و لوایحی در این زمینه در دست بررسی است ، گفت: در کمیسیون درسی شورای عالی ، رویکرد پرورشی در مدارس را بررسی می کنیم.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها