
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازمجله آلس پایس
دو الی سه قاشق غذاخوری به ازای هر کیلوگرم مرغ چاشنی زعفرانی بر روی ران مرغ ریخته و با برس مخصوص آشپزخانه این چاشنی را به همه جای گوشت برسانید. سپس چند دقیقه ای صبر کنید تا ران مرغ مرینیت شود. از آنجایی که این طرز تهیه چغرتمه گیلانی برای دو نفر است دو عدد ران مرغ برای تهیه این خورشت کافیست.
دو عدد ران مرغی که طعم دار کردید را در ماهیتابه سرخ کنید. سپس آن را از تابه خارج کنید و پیازی را که به صورت نگینی ریز کردهاید را در تابه تفت دهید.
در این مرحله پیاز را با ادویه طعم دار کنید. در صورتی که ذائقه غذایی شما طوری است که در غذاهای خود خیلی از ادویههای تند استفاده نمیکنید؛ خیلی کم ادویه به پیاز بزنید.
مرغ را دوباره در ماهیتابه قبلی که حاوی پیاز سرخ شده است قرار داده و بعد از اینکه یک لیوان آب به آن اضافه کردید در آن را بگذارید. نیم ساعت صبر کنید تا مرغ پخته و جا بیافتد.
در یک ربع آخر طرز تهیه خورشت چغرتمه گیلانی داخل یک قابلمه کوچک تقریبا به اندازه ۵۰ گرم کره را با حرارت ملایم آب کنید. ۳ عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید.
چند دقیقه بعد از اضافه کردن تخم مرغ به قابلمه یک قاشق چاشنی بلوچی اضافه کنید و آن را کاملا مخلوط کنید تا تخم مرغها به صورت تکه تکه پخته شوند.
در آخر تخم مرغ پخته شده را به همراه یک لیوان آبغوره به خورشت چغرتمه مرغ گیلانی اضافه کنید. سپس ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را زیر حرارت بگذارید تا آماده شود
پیشنهاد میکنیم خورشت چغرتمه مرغ را با برنج کته تهیه و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد