یه غذای خوشمزه وعالی گیلانی

طرز تهیه چغرتمه

اگر فکر می‌کنید غذاهایی که در خانه درست می‌کنید برایتان تکراری شده و به دنبال تجربه‌ای جدید و لذت بخش هستید، پیشنهاد می‌کنیم حتما سری به غذاهای سنتی و شمالی، به خصوص غذاهای استان گیلان بزنید
کد خبر: ۱۲۹۷۷۷۹

طرز تهیه چغرتمه

به گزارش جام جم آنلاین به نقل ازمجله آلس پایس

مواد لازم چغرتمه مرغ گیلانی برای دو نفر :‌‌‌‌‌‌‌‌

  • ران مرغ (سینه مرغ): دو عدد‌‌‌
  • پیاز نگینی: یک عدد‌‌‌
  • آب جوش: یک لیوان‌‌‌
  • آبغوره (آب نارنج): یک لیوان‌ ‌‌
  • تخم مرغ: سه عدد‌‌‌
  • کره: پنجاه گرم‌‌‌
  • روغن: به میزان لازم‌‌‌
  • چاشنی زعفران : به مقدار لازم
  • ادویه :به مقدار لازم

دو الی سه قاشق غذاخوری به ازای هر کیلوگرم مرغ چاشنی زعفرانی بر روی ران مرغ ریخته و با برس مخصوص آشپزخانه این چاشنی را به همه جای گوشت برسانید. سپس چند دقیقه ای صبر کنید تا ران مرغ مرینیت شود. از آنجایی که این طرز تهیه چغرتمه گیلانی برای دو نفر است دو عدد ران مرغ برای تهیه این خورشت کافیست.

 

تفت دادن پیاز و طلایی کردن ران مرغ

دو عدد ران مرغی که طعم دار کردید را در ماهیتابه سرخ کنید. سپس آن را از تابه خارج کنید و پیازی را که به صورت نگینی ریز کرده‌اید را در تابه تفت دهید.

در این مرحله پیاز را با  ادویه طعم دار کنید. در صورتی که ذائقه غذایی شما طوری است که در غذاهای خود خیلی از ادویه‌های تند استفاده نمی‌کنید؛ خیلی کم  ادویه به پیاز بزنید.

مرغ را دوباره در ماهیتابه قبلی که حاوی پیاز سرخ شده است قرار داده و بعد از اینکه یک لیوان آب به آن اضافه کردید در آن را بگذارید. نیم ساعت صبر کنید تا مرغ پخته و جا بیافتد.

مرحله پایانی طرز تهیه خورشت چغرتمه گیلانی خوشمزه!

در یک ربع آخر طرز تهیه خورشت چغرتمه گیلانی داخل یک قابلمه کوچک تقریبا به اندازه ۵۰ گرم کره را با حرارت ملایم آب کنید. ۳ عدد تخم مرغ را در ظرفی شکسته و هم بزنید.

چند دقیقه بعد از اضافه کردن تخم مرغ به قابلمه یک قاشق چاشنی بلوچی اضافه کنید و آن را کاملا مخلوط کنید تا تخم مرغ‌ها به صورت تکه تکه پخته شوند.
‌‌‌‌ در آخر تخم مرغ پخته شده را به همراه یک لیوان آبغوره به خورشت چغرتمه مرغ گیلانی اضافه کنید. سپس ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آن را زیر حرارت بگذارید تا آماده شود

پیشنهاد می‌کنیم خورشت چغرتمه مرغ را با برنج کته تهیه و میل کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها