یه غذای ترکی فوق العاده خوشمزه و آسان

طرز تهیه پاتلیجان

غذای پاتلیجان بخاطر داشتن بادمجان به این نام خوانده میشود که یک غذای ترکی است که خیلی دوستش دارند
کد خبر: ۱۲۹۷۴۲۲

طرز تهیه پاتلیجانبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از کوکپد

  1. کیلو گوشت چرخ کرده یه
  2. 5 عدد بادمجان درشت
  3. 3 عدد گوجه
  4. 5 عدد سیب زمینی کوچک
  5. 1 عدد فلفل دلمه ای
  6. ادویه (نمک فلفل سیاه پاپریکا آویشن زردچوبه)به مقدار لازم
  7. 2 ق س رب کوجه
  8. طرز تهیه پاتلیجان

مراحل

 
  1. ابتدا گوشت چرخ شده رو ورز بدین و گلوله گلوله کنید کنار بگذارید سپس بادمجان ها رو شسته احتیاخ نیست پوست بگیرین به چهار قسمت مساوی به طول برش بزنید کنار بگذارید سیب زمینی ها رو پوست بگیرین و پنج قسمت کنید

    گوشت چرخ شده رو با بادمجان رول کنید و در ظرف مورد نظری که قراره بذارید تو فر بچینید سپس سیب زمینی ها و بعد گوجه ها و فلفل دلمه ای رو وسط قرار دهید لابه لای بادمجان ها گوجه میتونید بذارید رب گوجه رو با ادویه های گفته شده تفت دهید و یه لیوان آب مخلوط کنید به صورت سس روی مواد چیده شده بریزید چون گوجه داره خودش آب میندازه فویل بکشید و در فر بگذارید حرارت ملایم به بالا

    گوشت قلقلی ها رو در روغن سرخ کنیدبادمجان ها رو پنج دقیقه با آب بجوشانید و سپس سرخ کنید سیب زمینی ها رو هم با آب ده دقیقه بپزید

    زمان پخت (دمای فر درجه ۱۳۰و۵۰ دقیقه) و (بدون فر حرارت ملایم ۴۰ دقیقه)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها