
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه
مواد لازم:
کنگر یا کرفس: ۱ کیلو
آرد: ۱۲۵ گرم
نمک طبیعی و فلفل: به مقدار لازم
زیره: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آب یا شیر: نصف پیمانه
کره: ۳ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده: ۳ قاشق سوپخوری
روغن کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه:
تیغ های کنگر را بگیرید و آنرا بشویید، سپس آنرا قطعه قطعه کنید. آرد را در ظرفی ریخته و نمک، فلفل، زیره سیاه و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، روغن و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید، سپس به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مایهای به غلیظ بدست آید. سپس کنگرها را داخل خمیر بریزید و تک تک در روغن سرخ کرده و با کته و ماست چکیده سرو نمایید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
پاسداشت زبان فارسی در عصر شبکههای اجتماعی و تکنولوژیهای نوین در گفتوگو با عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دکتر علیاکبر ولایتی، مشاور رهبر معظم انقلاب در امور بینالملل در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه«جامجم» مطرح کرد
با وحید اسدی، مدیر رادیو جوان درباره رویکردهای جدید این رادیو در ۲۸ سالگی تأسیس آن گفتگو کردیم