در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پارسینه
مواد لازم:
کنگر یا کرفس: ۱ کیلو
آرد: ۱۲۵ گرم
نمک طبیعی و فلفل: به مقدار لازم
زیره: ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آب یا شیر: نصف پیمانه
کره: ۳ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده: ۳ قاشق سوپخوری
روغن کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه:
تیغ های کنگر را بگیرید و آنرا بشویید، سپس آنرا قطعه قطعه کنید. آرد را در ظرفی ریخته و نمک، فلفل، زیره سیاه و بکینگ پودر را به آن اضافه کرده و مخلوط نمایید. سپس در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، روغن و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید، سپس به مخلوط آرد اضافه کرده و هم بزنید تا مایهای به غلیظ بدست آید. سپس کنگرها را داخل خمیر بریزید و تک تک در روغن سرخ کرده و با کته و ماست چکیده سرو نمایید.
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد