یکی از محبوب‌ترین دسرهای کلاسیک انگلیسی

طرز تهیه بانوفی پای

کد خبر: ۱۲۹۵۵۰۱

طرز تهیه بانوفی پای

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کجارو

مواد لازم: 

  • کره آب‌شده: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱۳ گرم
  • ؛ بیسکویت پتی‌بور خورد شده: ۲۵۰گرم
  • برای کارامل: کره: ۱/۲ پیمانه یا ۱۱ گرم؛
  • شکرقهوه‌ای: ۲/۳ پیمانه یا ۱۱۳گرم؛
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری؛
  • شیرعسلی: ۳۹۷گرم
  • برای رویه‌ی دسر: موز کوچک: ۴عدد؛
  • آب لیمو تازه: ۲-۱ قاشق غذاخوری؛ 
  • خامه فرم‌ گرفته: ۱۱/۴ پیمانه؛
  • وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری؛
  • شکلات رنده شده برای تزئین

طرز تهیه:

کارامل این دسر به خاطر وجود شیر عسلی خوش‌طعم‌تر از کارامل‌های دیگر است.

برای شروع، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و نمک و شکر را اضافه کنید. تا زمانی که شکر کاملاً آب شود به هم زدن ادامه دهید. 

شیر عسلی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا مواد رنگ کاراملی طلایی به خود بگیرد و بعد بگذارید تا خنک شود.

کره ی آب شده را به بیسکویت پتی‌بور خورد شده اضافه کنید و هم بزنید. بعد از این‌که کامل مخلوط شدند مواد را درون قالب گودی بریزید و آنقدر با پشت قاشق فشار دهید تا به ته و کناره‌های ظرف بچسبد.

کارامل را درون قالب بریزید و بگذارید خنک شود. سپس به یخچال انتقال دهید. پس از ۱ ساعت آماده است

برای رویه‌ی دسر، موزها را خرد کنید و به آب لیمو آغشته کنید (تا از سیاه شدن موزها جلوگیری شود)

موزها را روی لایه‌ی کاراملی بچینید و سپس روی موزها را با خامه‌ی فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها