عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش
سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
پرتقال: ۴ عدد
آب پرتقال: ۳ لیوان دسته دار فرانسوی
پیاز: ۱ عدد متوسط
پوست پرتقال خلال شده: ۲ قاشق غذا خوری
شکر (دلخواه): ۱ قاشق غذا خوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری
سینه مرغ را به قطعات کوچک تبدیل کرده و در یک ظرف مناسب، با پیاز نگینی شده و روغن یا کره، سرخ کنید. حرارت را کم کنید تا پیاز و مرغ کمی طعم یکدیگر را بگیرند. ۲ تا ۳ دقیقه بعد، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله دوم
پوست پرتقال ها را بگیرید و به اندازه دو قاشق آنها را خلالی و به مرغ اضافه کنید و با هم تفت دهید.
آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید (در صورت دلخواه) و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید
مرحله سوم
وقتی مرغ به طور کامل پخت، پرتقالها را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید طعم یکدستی بگیرند.
زعفران را به خورش پرتقال اضافه کنید. وقتی خورش پرتقال به غلظت دلخواه رسید، زیر قابلمه را خاموش و در ظرف مناسب سرو کنید
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با جام جم آنلاین مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» از یورو ۲۰۲۴ میگوید
عضو هیات رییسه مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: