
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از همیارپز
وقتی به جوش اومد حرارت را کم کنید و بذارید حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر بر روی حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.
بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد به مقدار لازم روغن درون ماهیتابه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا روغن کامل داغ بشه.
به کمک قاشق مقداری خمیر را بردارید و درون روغن داغ بریزید. حدود 2 دقیقه هر طرف آن طول میکشد تا طلایی شود. بعد از اینکه طلایی شد بر روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد اون ها رو درون ظرف بریزید و شربت آماده شده رو روی آن بریزید و سریع سرو کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو «جامجم» با محمدرضا باهنر عضو تشخیص مجمع تشخیص مصلت نظام مطرح شد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال