لوکما یا شیرینی لقمه ایی یک دسر جذاب

طرز تهیه لوکما ترکیه ای

یک دسر محبوب در بین مردم ترکیه است که البته بین گردشگران مختلف هم محبوبیت و شهرت خاصی پیدا کرده است
کد خبر: ۱۲۹۴۸۹۴

طرز تهیه لوکما ترکیه ای

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از همیارپز

  • مخمر : 1 قاشق مرباخوری
  •  شکر : 1 قاشق مرباخوری
  •  آب (گرم) : ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • آرد سفید : ۲ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک : 1 قاشق مرباخوری
  • روغن سرخ کردنی : به مقدار لازم
شربت
  • شکر : 3 پیمانه
  • آب :1 و 1/3 پیمانه
  • آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری
  • طرز تهیه لوکما ترکیه ای
  • در یک کاسه 1 قاشق مرباخوری مخمر و 1 قاشق مرباخوری شکر را با ۱ و ۱/۴ پیمانه آب گرم مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود. 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا مخمر فعال شود.
  • در یک کاسه دیگر ۲ پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید و 1 قاشق مرباخوری نمک را بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • مخلوط مخمر را به آرد اضافه کنید و به کمک یک قاشق چوبی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شود
  • روی ظرف را بپوشانید و کاسه را در یک جای نسبتا گرم قرار بدید و به مدت 1 ساعت و نیم یا تا موقعی که حجم خمیر دو برابر بشه صبر کنید.
  • حدود 20 دقیقه قبل از سرخ کردن، مواد شربت رو آماده کنید
  • 3 پیمانه شکر، 1 و 1/3 پیمانه آب و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو رو درون یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا شکر حل بشه.

وقتی به جوش اومد حرارت را کم کنید و بذارید حدود 10 تا 15 دقیقه دیگر بر روی حرارت کم بجوشد تا غلیظ شود.

 

بعد از اینکه حجم خمیر دو برابر شد به مقدار لازم روغن درون ماهیتابه بریزید و بر روی حرارت بذارید تا روغن کامل داغ بشه.

به کمک قاشق مقداری خمیر را بردارید و درون روغن داغ بریزید. حدود 2 دقیقه هر طرف آن طول میکشد تا طلایی شود. بعد از اینکه طلایی شد بر روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغن اضافی آن گرفته شود و بعد اون ها رو درون ظرف بریزید و شربت آماده شده رو روی آن بریزید و سریع سرو کنید

طرز تهیه لوکما ترکیه ای

 

  •  

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها